«Είσαι ακόμα εδώ» - Θρήνος για τον Ανδρέα Γεωργίου

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του 28 χρόνια μετά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είσαι ακόμα εδώ» - Θρήνος για τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς πριν από λίγες ημέρες "αναστάτωσε" το instagram με την ανάρτησή του καθώς πόζαρε ημίγυμνος και πιο "καυτός" από ποτέ.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση στην οποία κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες καθώς αναφέρθηκε στην μητέρα του η οποία έφυγε από την ζωή πριν από 28 χρόνια. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «28 χρόνια και είσαι ακόμα εδώ».

Η σπαρακτική ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο της μητέρας του Γεωργίου από Aids

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας έχει μιλήσει για τη δική του τραγική ιστορία καθώς ο ίδιος έχασε τη μητέρα του από AIDS όταν ήταν μόλις 12 χρονών.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας.

Aνδρέας Γεωργίου

Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου. Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα» είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ενώ πρόσφατα είχε χάσει ακόμα ένα δικό του άτομο.