Στα πάτρια εδάφη του συζύγου της η Βάσω Λασκαράκη - Η ανάρτηση με θέα το απέραντο γαλάζιο

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στα πάτρια εδάφη του συζύγου της η Βάσω Λασκαράκη - Η ανάρτηση με θέα το απέραντο γαλάζιο

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Βάσως Λασκαράκη καθώς αναμένεται να την δούμε πρωταγωνίστρια σε νέα σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Μάλιστα, τα γυρίσματα της νέας σειράς έχουν ξεκινήσει ωστόσο η γνωστή ηθοποιός "κλέβει" που και που χρόνο προκειμένου να τον αφιερώσει και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες η ίδια βρίσκεται για τις καλοκαιρινές διακοπές στα πάτρια εδάφη του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου.

Έτσι, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και ένα insta story στο οποίο φαίνεται η θάλασσα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Φυσικά, οι δυο τους πηγαινοέρχονται πολλές φορές στο νησί αφού ο Λευτέρης Σουλτάτος δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Ούτε εφοπλιστής, ούτε επιχειρηματίας - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ ζει έναν όμορφο έρωτα με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο (Δείτε εικόνες μέσα από το εντυπωσιακό σπίτι τους).

Για να φτάσει ωστόσο εδώ που έχει φτάσει τα έκανε όλα μόνη της. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και με το ταλέντο της έχει γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό.

Η ηθοποιός, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και τον πατέρα της και όταν ήταν μικρή τους βοηθούσε πολύ με τη δουλειές, αφού όπως είχε πει «έχει καθαρίσει πολύ σκάλα», μιας και οι γονείς της διατηρούν το δικό τους συνεργείο καθαρισμού.

«Οι γονείς μου καθαρίζουν πολυκατοικίες, σκάλες. Δουλεύουν μαζί τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολη δουλειά, είναι αρκετά δύσκολη. Είχε τύχει να βοηθήσω παλιά σ΄αυτό, και καμιά φορά σκέφτομαι πώς αντέχουν. Ξυπνάνε χαράματα στις 05:00. Εχω βοηθήσει, πολύ σκάλα, σκούπα μάπα! Μια δουλειά είναι, αν πρέπει να ζήσεις, αν δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις, θα την κάνεις. Υπάρχουν άπειρες και κάποιος πρέπει να τις κάνει», είχε αναφέρει η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξη της.

Βάσω Λασκαράκη γονείς δουλειά