Η ένοχη απόλαυση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα διαλείμματα των συναυλιών του - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση στο Instagram

Έτσι καταφέρνει να τα κάνει όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ένοχη απόλαυση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα διαλείμματα των συναυλιών του - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση στο Instagram

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται στο μέσο της καλοκαιρινής του περιοδείας και διαρκώς ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και από νησί σε νησί για να χαρίσει μαγικές στιγμές στο κοινό του. Στο ενδιάμεσο, όμως, προσπαθεί να κάνει πράγματα που θα τον βοηθήσουν να έχει περισσότερη ενέργεια. Έτσι, από τη μία το έχει ρίξει στην γυμναστική και από την άλλη στον ύπνο.

Όπως δημοσίευσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκλεισε για λίγο τα μάτια του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να τα δώσει όλα το βράδυ της συναυλίας. Οι συνεργάτες του τον τράβηξαν φωτογραφία και εκείνος δεν δίστασε να την μοιραστεί με το κοινό του.

Η απόλαυση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα διαλείμματα από τις συναυλίες του

«Μικρά διαλείμματα ξεκούρασης, σε ένα καλοκαίρι γεμάτο στιγμές μουσικής!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Εκείνος και οι γάτες του - Το σπίτι που μένει μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, χωρίς αμφιβολία άλλαξε σημαντικά μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δυο τους ήταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι έμενε μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες). Πλέον δεν μένουν μαζί και ο τραγουδιστής έχει βρει έναν δικό του χώρο.

Μαζί του φυσικά έχει πάρει τους δύο αγαπημένους γάτους του. Η αγάπη του άλλωστε για τα ζώα είναι πολύ μεγάλη και το αποδεικνύει πολύ συχνά. Κάπως έτσι, ο ίδιος πριν από μερικές μέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη φωτογραφία μέσα από το νέο σπίτι που μένει μαζί με τους γάτους του.

«Τα παλικάρια μου κι εγώ μετά το πρωινό ξύπνημα...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι