Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία από την πίσω όψη - Βγάζει μάτι η απίστευτη σιλουέτα της Στέλλας Μιζεράκη

Με κόκκινο μαγιό που αναδείκνυε το σώμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία από την πίσω όψη - Βγάζει μάτι η απίστευτη σιλουέτα της Στέλλας Μιζεράκη

Η πρώτη νικήτρια του Power of love, Στέλλα Μιζεράκη μπορεί να είναι αρκετά ταπεινή σε ότι αφορά δηλώσεις της και σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, "προκαλεί" ωστόσο χωρίς να το επιδιώκει, μιας και σε κάθε ανάρτησή της είναι καλύτερη από την προηγούμενη (δείτε εδώ ωστόσο πως ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις).

Από το παιχνίδι κιόλας ήταν φανερό πως οι αναλογίες της ήταν πολύ καλές, αλλά τώρα ειδικά όπως φαίνεται και από αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι καλύτερο από ποτέ!

Με κόκκινο μπικίνι η Στέλλα Μιζεράκη στα social media

Πριν λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής 19/8, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιχειρηματίας ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με χαμόγελο και εντυπωσιακό μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι από την Κρήτη όπου περνά τις διακοπές της αυτές τις μέρες.

Η απίστευτη σιλουέτα της Στέλλας Μιζεράκη

«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν...»

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 31/5 από τότε που ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του. Με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός, η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης 31/5 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με την ίδια ακόμα να μην μπορεί να πιστέψει ότι έχει χαθεί, ενώ και χθες η ίδια προχώρησε σε μια σπαρακτική απάντηση.

«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός», κατέληξε η Στέλλα Μιζεράκη.