«Δεν την έχω πια κοντά μου αλλά...» - "Λύγισε" ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον αέρα του ΣΚΑΙ

Με αφορμή την έκπληξη των συνεργατών του για τα γενέθλιά του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν την έχω πια κοντά μου αλλά...» -

Πολλές φορές έχουμε δει εκπλήξεις και γενέθλια σε τηλεοπτικά πλατό στον αέρα του ΣΚΑΙ, όπως τα γενέθλια στον αέρα του Love it όταν γιόρταζε η Μάρτζυ Λαζάρου, αυτή τη φορά όμως "τούρτα" έσβησαν σε άλλη εκπομπή καθώς τα γενέθλιά του είχε σήμερα Παρασκευή 19/8 ο παρουσιαστής του Newsroom Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Δεν περίμενε την έκπληξη ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Εμβρόντητος έμεινε λοιπόν ο παρουσιαστής με την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι συνεργάτες του για τα γενέθλιά του, και όταν έπαιξε το αγαπημένο του τραγούδι από τον Δημήτρη Μητροπάνο δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του...

«Παρόλο που έχω σπουδάσει ετοιμολογία στο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης, η έκπληξη με αφήνει λίγο εμβρόντητο. Σας ευχαριστώ θερμά. Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι και το έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου και κάποιες φορές στη συγχωρεμένη τη μητέρα μου γιατί περάσαμε πολλά μαζί. Δεν την έχω πια κοντά μου αλλά νομίζω ότι από εκεί ψηλά με βλέπει. Και με αυτή τη διακοπή νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πολύ γρήγορα κλίμα».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του Γιώργου Αυτιά

Αφού έκανε τον απολογισμό του, ο Γιώργος Αυτιάς είναι έτοιμος για 12η χρονιά να βγει στον "αέρα" και να ταράξει τα νερά της ενημέρωσης, καθώς υπόσχεται, όπως πάντα, πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για το κοινό του. Το κανάλι του ΣΚΑΪ προχώρησε, μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής του, Καλημέρα, προετοιμάζοντας τον κόσμο για όσα θα ακολουθήσουν.

«Μετά από 11 χρόνια, δε χρειάζεται συστάσεις. Κάθε Σαββατοκύριακο, είναι η πιο χρήσιμη, η πιο… χρηστική «Καλημέρα» που ακούμε και βλέπουμε στους δέκτες μας.

Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν. Βρίσκεται δίπλα μας, γιατί έχει αναπτύξει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό. Με έμφαση σε όσα αφορούν την κοινωνία, τον άνθρωπο, όλους εμάς.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου, ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει πρώτος στις οθόνες μας και θα μάθουμε τα πάντα για τις ανακοινώσεις των οικονομικών μέτρων που έρχονται.

Συνεπής στον αγώνα για ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς με τη δική του, ουσιαστική “Καλημέρα| από το Σάββατο 20 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05.30, στον ΣΚΑΪ», έγραφε η ανακοίνωση.

Γιώργος Αυτιάς

TAGS