Ημίγυμνη μόνο αυτή και το βιβλίο της - Η topless ανάρτηση της κόρης του Βοσκόπουλου και της Γκερέκου στην Κέρκυρα

Λίγο πριν ξεκινήσει η σειρά που θα την βλέπουμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημίγυμνη μόνο αυτή και το βιβλίο της - Η topless ανάρτηση της κόρης του Βοσκόπουλου και της Γκερέκου στην Κέρκυρα

Ολόκληρη γυναίκα έχει γίνει πλέον η κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, η οποία ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της, και πλέον την απολαμβάνουμε στην τηλεόραση, στην γνωστή σειρά της Ερτ, «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Λίγο καιρό λοιπόν πριν επιστρέψει στην Αθήνα, για τις ανάγκες της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, το οποίο είναι η Κέρκυρα και μοιράζεται όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της όπου ποζάρει και απολαμβάνει τόπλες την ανάγνωση του βιβλίου της στην παραλία, με τον ήλιο να είναι πάνω της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λίγο ακόμα καλοκαίρι».

 Topless η κόρη του Βοσκόπουλου και της Γκερέκου στις διακοπές της

«Ο μπαμπάς σου έλεγε...»

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, έφτασε η στιγμή να γιορτάσει τα 21α της γενέθλια, ένα χρόνο μετά τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα. Η μητέρα της έκανε την ημέρα της αυτή πιο ξεχωριστή, δημοσιεύοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την ίδια και τους γονείς της, συνοδεύοντάς τες με ένα τρυφερό κείμενο.

Η ηθοποιός τόνισε πως και εκείνος που την βλέπει από ψηλά, αλλά και η ίδια, είναι περήφανοι για εκείνη και την αγαπούν πολύ για όλα όσα είναι.

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγίας έλεγε ο μπαμπάς σου... Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σ' αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου

Τόλης Βοσκόπουλος