"Έσπασε" τη σιωπή του και έδωσε εξηγήσεις - Γιατί είχε εξαφανιστεί ο νικητής του MasterChef Λάμπρος Βακιάρος

Η ανάρτησή του στο Instagram

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Ένας από τους νικητές που έχει αναδείξει ο μαγειρικός διαγωνισμός MasterChef, ήταν και ο πολύ ταλαντούχος σεφ Λάμπρος Βακιάρος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ωστόσο τα "ίχνη" του για λίγο καιρό είχαν χαθεί και όλοι αναρωτιόνταν που ήταν χαμένος.

Την ώρα λοιπόν που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Σάμο και με αφορμή τα μηνύματα που δέχτηκε σχετικά με την "απουσία του", θέλησε να δώσει δημόσια εξηγήσεις στους followers του, και με μία ανάρτησή του να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να απέχει από τον μιντιακό χώρο.

Η ανάρτηση του Λάμπρου Βακιάρου για την απουσία του

"Γεια σε όλους! Ήρθε η ώρα να απολογηθώ, με ρωτάτε γιατί έχω αποστασιοποιηθεί από τα media το τελευταίο διάστημα... Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο ένα χρόνο και είμαι αφοσιωμένος σε ένα αρκετά απαιτητικό project που ετοιμάζουμε, το οποίο απαιτεί πολλή ενέργεια και πνευματική διαύγεια για να μπορέσω αντεπεξέλθω καθημερινά.

Τις τελευταίες ημέρες κάνω λίγες διακοπές και ηρεμώ πνευματικά και σωματικά, μέχρι να επιστρέψουμε... δυναμικά! Σας ευχαριστώ πραγματικά για τη στήριξή σας, όλα αυτά τα χρόνια. Έρχονται ωραία πράγματα από Σεπτέμβριο! Stay tuned!" σημειώνει χαρακτηριστικά ο σεφ.

 Γιατί είχε εξαφανιστεί ο νικητής του MasterChef Λάμπρος Βακιάρος

Αγνώριστη η Μάγκυ Ταμπακάκη τέσσερα χρόνια μετά την συμμετοχή της στο MasterChef

Την Μάγκυ Ταμπακάκη την γνωρίσαμε τέσσερα χρόνια πριν, μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef. Η ίδια, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να προχωρήσει και να φτάσει μέχρι το τέλος στον μαγειρικό διαγωνισμό, έχει αποδείξει πως και οι αναποδιές μπορούν να βγούν και σε καλό. Πλέον, έχει ανοίξει δικό της ιταλικό εστιατόριο στη Βάρη και ζει τη ζωή της στο έπακρο.

Ψαχουλεύοντας στο Instagram, λοιπόν, πέσαμε πάνω σε μία ανάρτησή της και η εικόνα της είναι άκρως σοκαριστική. Όλοι την θυμόμασταν με το κοντό αγορές μαλλί της και με ελαφρύ μακιγιάζ πάντα, ωστόσο όλα είναι διαφορετικά. Έχει μακρύνει τα μαλλιά της μέχρι το στήθος και έχει σκουρύνει το χρώμα, ενώ για το μακιγιάζ της έχει επιλέξει έντονο κόκκινο - πορτοκαλί κραγιόν του πάθους.

Το μακιγιάζ των ματιών της αναδεικνύει τα ανοιχτά της μάτια, ενώ δεν έχει καθόλου έντονο ρουζ και κοψίματα. Στον λαιμό της φοράει ένα διακριτικό κολιέ και το μπλουζάκι της έχει πάνω του μαύρες, κόκκινες και λευκές αποχρώσεις που "δένουν" με το κραγιόν της.

Μάγκυ Ταμπακάκη