Από τα χεράκια της μαμά της - Οι λιγούρες της Σπυροπούλου όσο βρίσκεται στο πατρικό της στην Ρόδο

Σαν το φαγητό της δεν έχει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τα χεράκια της μαμά της - Οι λιγούρες της Σπυροπούλου όσο βρίσκεται στο πατρικό της στην Ρόδο

Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία απαθανάτισαν με φουσκωμένη την κοιλίτσα της σε παραλία του νησιού, βρίσκεται στα πάτρια εδάφη της και συγκεκριμένα στο νησί της Ρόδου, όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές οικογενειακά κάποιες φορές, όπως φανερώνει και μέσα από δημοσιέυσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά λοιπόν από την μετακόμισή της, μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, επέλεξε να ταξιδέψει στο νησί των ιπποτών, και δεν σταματά να δημοσιεύει εδώ και πολλές μέρες νοστιμιές, με την καλύτερη να είναι από τα χέρια της μητέρας της.

Οι λιγούρες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια είδε ένα ταψί με παστίτσιο που έφτιαξε η μαμά της, και το ανέβασε στο Instagram, κάτι που μας μαρτυρά πως κάτι το νησί, κάτι η μαμά της και οι μαγειρικές της ικανότητες, της έχουν ανοίξει για τα καλά την όρεξη αυτό τον καιρό.

 Οι λιγούρες της Σπυροπούλου όσο βρίσκεται στο πατρικό της στην Ρόδο

Η διαφορά ηλικίας της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ακόμα για την εγκυμοσύνη, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του You τους τσάκωσε, με την κοιλίτσα της παρουσιάστριας να φαίνεται ξεκάθαρα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η Κωνσταντίνα κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και λίγες φορές μοιράζονται κοινά τους στιγμιότυπα, ζώντας έτσι τον έρωτά τους αθόρυβα.

Κάνοντας, μάλιστα, μια γρήγορη αναζήτηση, ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους και πράγματι δεν είναι καθόλου μεγάλη, μιας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1987, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις 26 Μαρτίου 1986.

Άρα ο επιχειρηματίας περνάει μόλις έναν χρόνο την παρουσιάστρια, κάτι βέβαια που σίγουρα δεν μετράει στις σχέσεις μιας και έχουμε δει πολλά ζευγάρια να έχουν διαφορά και να είναι πλήρως ευτυχισμένα!

 Η διαφορά ηλικίας της εγκυμονούσαν Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοωκωστόπουλο