Ξεκίνησαν από νωρίς το πάρτι - Στιγμιότυπα από το μπάτσελορ της κουμπάρας τη Καινούργιου στην παραλία

Είναι στην Κεφαλονιά μαζί με όλες τις φίλες της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν από νωρίς το πάρτι - Στιγμιότυπα από το μπάτσελορ της κουμπάρας τη Καινούργιου στην παραλία

Πλησιάζει λοιπόν η μεγάλη μέρα για τον πολυαναμενόμενο γάμο στην Κεφαλονιά, για τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη καθώς θα γίνει κουμπάρα στον γάμο της φίλης της Μάϊρα Γρυπαίου με τον Κώστα Τζιώτη, και ήδη φίλοι και συγγενείς τους μαζί με την παρουσιάστρια είναι ήδη στο νησί και ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ξεκίνησε το μπάτσελορ της φίλης της Καινούργιου

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τις υπόλοιπες φίλες της Μαϊρας Γρυπαίου διοργάνωσαν το μπάτσελορ, και η παρουσιάστρια φανερά ενθουσιασμένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες!

 Στιγμιότυπα από το μπάτσελορ της κουμπάρας της Καινούργιου

H μαμά της ήταν αεροσυνοδός, ενώ ο κ. Δημήτρης...

Η Κατερίνα Καινούργιου από νεαρή ηλικία κατάφερε να φτιάξει ένα σπουδαίο βιογραφικό στο χώρο της τηλεόρασης και σήμερα να έχει "χτίσει" μια σπουδαία καριέρα στην παρουσίαση. Βράχος ωστόσο στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της που την συμβουλεύουν σε κάθε της βήμα.

Μπορεί σπάνιες να είναι οι δημόσιες εμφανίσεις ή οι οικογενειακές αναρτήσεις, ωστόσο ο πατέρας της και η μητέρα της στέκονται σιωπηλά δίπλα της, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κατερίνα Καινούργιου γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής, ενώ έχει και έναν αδερφό τον Πάνο. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Μάλιστα η Θάλεια Μπρέντα το 2019 κατέβηκε υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή», που ιδρύθηκε το 2018 με ιδρυτή και πρόεδρο την ανεξάρτητοποιημένη από τη ΝΔ βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα.

Όπως φαίνεται το "μικρόβιο" της δημοσιογραφίας δεν το πήρε από τους γονείς της αλλά είναι κάτι που ήθελε η ίδια.

Κατερίνα Καινούργιου μπαμπάς