Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Το καυτό φιλί και η τρυφερή αφιέρωση του Γιώργου Καράβα στην σύζυγό του

Η ανάρτησή του μοντέλου στα social media

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Το καυτό φιλί και η τρυφερή αφιέρωση του Γιώργου Καράβα στην σύζυγό του

Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, και σίγουρα από αυτά που θα γεράσουν και μαζί, καθώς ο έρωτάς τους με την πάροδο του χρόνου, όπως σε άλλους φεύγει, σε εκείνους φουντώνει. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον νέο ρόλο στο GNTM που θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή, και την λαμπερή σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στο Αιγαίου, ενώ μάλιστα είχαν και επέτειο πριν λίγο καιρό, και συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης μαζί με εκείνη και τα παιδιά τους, και να μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γλυκά στιγμιότυπά τους.

Φιλιά και αγκαλιές με την σύζυγό του ο Καράβας

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στην αγαπημένη του γράφοντας: «Σε αγαπώ κορίτσι μου».

Το καυτό φιλί και η τρυφερή αφιέρωση του Καράβα στην σύζυγό του

Οι αποκαλύψεις του για το νέο κύκλο του GNTM

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο κριτής του GNTM , μίλησε για την πορεία και το νέο κύκλο του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε νέα μέλη στην παραγωγή.

«Στην παρούσα φάση έχω ρίξει το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές σε προσωπικό και γενικό επίπεδο. Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και κάνουμε πολύ πλάκα στα γυρίσματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: «Έχει ανοίξει η βεντάλια του diversity. Θα δούμε τα πάντα. Τα tattoos είναι μέρος της καθημερινότητας. Είναι ένα μέρος και μέλος της κοινωνίας αυτά τα άτομα, που δεν μπορούμε να τα αποκλείσουμε».