Ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η πρεμιέρα για την Κοινωνία Ώρα Mega - Το ανακοίνωσε η Ανθή Βούλγαρη

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η πρεμιέρα για την Κοινωνία Ώρα Mega - Το ανακοίνωσε η Ανθή Βούλγαρη

Περιμέναμε να τους δούμε και να ακούσουμε την πρώτη καλημέρα τους την Δευτέρα 22 Αυγούστου, ωστόσο όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 πως τα σχέδιά άλλαξαν τελευταία στιγμή και η πρεμιέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega αναβάλλεται.

Η παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη, έκανε την ανακοίνωση όταν γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά, και χαριτολογώντας γεμάτη χιούμορ, έκανε την σχετική ανάρτηση.

Θετική στον κορωνοϊό ξανά η Ανθή Βούλγαρη

Η παρουσιάστρια είχε νοσήσει τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο φαίνεται πως την πάτησε ξανά και δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το θετικό τεστ της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μη με γελούν τα μάτια μου; Και όμως είμαι και πάλι θετική».

«Έλα Ιορδάνη, τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid. Εδώ βλέπετε μια φωτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν .. λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο.. βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη .. Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγεία! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστακι καλού κακού…»

Όσα είχε πει την πρώτη φορά που νόσησε

«Παιδιά ο covid χτύπησε τελικά και την δίκη μου πόρτα ..έδειξε θετικό πέντε μέρες μετά αφού ήρθα σε επαφή με κρούσμα .. διπλα εμβολιασμένη (δυστυχώς δεν πρόλαβα να κανω την Τρίτη δόση ) προς το παρόν το περνάω σαν γρίπη ..η αλήθεια είναι πως χθες με έπιασε τρόμος αλλά με καθησύχασαν οι γιατροι μου ..Να προσέχετε πολύ !!Να ακούτε το σώμα σας ..Αν έχετε και την παραμικρή υποψία ακόμη και αν το τεστ δείχνει αρνητικό μείνετε σπίτι ..εμένα μέχρι και χθες όλα έδειχναν αρνητικά ..αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους είναι καραντίνα. Παιδιά πάμε δυνατά!», έγραψε αναρτώντας μια φωτογραφία της.

«Έκανα το μοριακό και τα rapid τεστ αλλά ήταν αρνητικά. Χθες (σ.σ. Δευτέρα) αισθανόμουν κάπως τον λαιμό μου. Στο 5ο 24ωρο μετά την επαφή με κρούσμα ανέβασα πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ, έκανα δύο rapid τεστ που βγήκαν θετικά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Περιγράφοντας τα συμπτώματα που βιώνει μετά την νόσησή της η Ανθή Βούλγαρη είπε «ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα. Τέτοιο πόνο είχα να περάσω από τότε που νόσησα με Η1Ν1. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά».

«Είμαστε ζωντανά παραδείγματα πώς είναι κάποιος με δεύτερη δόση και κάποιος με τρίτη δόση» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο οποίος επίσης ήρθε σε επαφή με κρούσματα την περασμένη Πέμπτη αλλά δεν έχει νοσήσει.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους περνούν κορωνοϊό σε ένα δωμάτιο, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από το δωμάτιο» κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη για όσα βιώνει από τη στιγμή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.