Δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι - Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς

Σπάνια στιγμιότυπά της ηθοποιού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι - Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία ο κόσμος έχει κυριολεκτικά μέσα στην καρδιά του, μέσα από τους ρόλους και τις ερμηνείες της σε αξέχαστες σειρές σειρές που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση για πολλά χρόνια (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει για εκείνη πρόσφατα ο Αθερίδης).

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η ηθοποιός που δεν μας συνηθίζει σε τέτοιες αναρτήσεις και στιγμιότυπα, δημοσίευσε φωτογραφίες και ένα βίντεο χωρίς ίχνος ρετούς και πραγματικά υποκλινόμαστε στην απίστευτη σιλουέτα που έχει, και δεν την δείχνει τόσο καιρό!

Η ανάρτηση της Παπαδοπούλου με ολόσωμο μαγιό

Η ηθοποιός φαίνεται πως απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας ένα διάλειμμα από το θέατρο και λίγο πριν επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» μοιράζεται στους διαδικτυακούς της φίλους από τις στιγμές ξεκούρασης της στην παραλία.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ποζάρει χωρίς ίχνος ρετούς με ολόσωμο μαγιό

«Κάποιες φορές γράφονταν...»

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία του με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τη συνεργασία τους, αλλά και τη σχέση τους σήμερα.

Πίσω στα 80s δουλέψατε στο ραδιόφωνο με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, με την οποία βρεθήκατε έπειτα και στους Απαράδεκτους. Πώς προέκυψε η συνάντησή σας;

Το «Πάμε γυρεύοντας», όπως λεγόταν αυτή η ραδιοφωνική εκπομπή στο Β Πρόγραμμα, το ξεκίνησα εγώ κι έπειτα κάλεσα τη Δήμητρα να συνεργαστούμε. Στην πραγματικότητα εκεί πρωτοέγραψε κείμενα. Εγώ είχα κάνει τον πιλότο της εκπομπής και, αφού βγήκε στον αέρα, διαπίστωσα στην πορεία ότι κάπου υστερούσε.

Έτσι, όταν εντόπισα τη Δήμητρα μέσα από ένα κείμενό της σε εναλλακτικό περιοδικό της εποχής, της πρότεινα να γράψει και για το «Πάμε γυρεύοντας», όπου ήταν και άλλοι δύο συνεργάτες μαζί μας. Μάλιστα, όταν γινόταν η ηχογράφηση της εκπομπής, μαζευόταν πολύς κόσμος για να την παρακολουθήσει.

Όσο για τα κείμενα, κάποιες φορές γράφονταν μέσα στο ταξί καθώς πηγαίναμε στο στούντιο. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας, γι’ αυτό και όταν ξεκίνησαν οι Απαράδεκτοι, μετά το ενδέκατο επεισόδιο, με κάλεσε εκείνη τότε να δουλέψω μαζί της στην πλοκή των σεναρίων.

Έχετε επαφή σήμερα με τη Δήμητρα;

Πάντα έχουμε επαφή με τη Δήμητρα, ασχέτως που δεν συνεργαζόμαστε. Είναι βαθιά και ουσιαστική η φιλία που μας δένει.

Δημήτρης Φραγκιόγλου