Με φουσκωμένα χείλη η Μαρίνα Πατούλη και φούστα με σκίσιμο - Χαμός με τη νέα ανάρτησή της

Το άσχημο σχόλιο που δέχτηκε και η αποστομωτική της απάντηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φουσκωμένα χείλη η Μαρίνα  Πατούλη και φούστα με σκίσιμο - Χαμός με τη νέα ανάρτησή της

Η Μαρίνα Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει μέσα από το χλιδάτο μαγαζί που διατηρεί στην Μύκονο.

Η ίδια την τελευταία περίοδο πηγαινοέρχεται αρκετές φορές από το νησί των Ανέμων στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο οι αναρτήσεις της στο instagram δεν έχουν τέλος (δείτε εδώ το βίντεο που δημιούργησε μεγάλο σούσουρο).

Αυτή τη φορά η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε να δημοσιεύσει μια ακόμη ανάρτηση μέσα από το μαγαζί της όπου πόζαρε με ένα μπλε σύνολο. Μάλιστα, αρκετοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν την επιλογή του ντυσίματός της καθώς υποστηρίζουν πως δεν είναι για την ηλικία της.

Φυσικά η Μαρίνα Πατούλη είναι ξεκάθαρο πως ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση, έτσι δεν άργησε να δώσει την αποστομωτική απάντησή της σε απρεπές σχόλιο που δέχτηκε.

Το απρεπές σχόλιο που δέχτηκε η Μαρίνα Πατούλη

Η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη

Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα - Δεν κρύβει τη χαρά της η Μαρίνα Πατούλη

Το νέο επαγγελματικό βήμα που έκανε πριν από μερικούς μήνες η Μαρίνα Πατούλη με το άνοιγμα του μαγαζιού της στη Μύκονο την έχει ανανεώσει, ενώ η ίδια δεν κρύβει σε καμία περίπτωση τον ενθουσιασμό της για την νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή της, ενώ η αγάπη της για τη Μύκονο είναι φανερή (δείτε τη εδώ με μαγιό σε γνωστή παραλία του νησιού).

Δίπλα της έχει πάντα τον αγαπημένο της Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν είναι ζευγάρι ή απλά φίλοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα.

Κάπως έτσι, ο Βλάσσης Χολέβας βρίσκεται πολύ συχνά στο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη προκειμένου να τη βοηθήσει με τις ετοιμασίες, ή με τη διακόσμηση των προϊόντων.

Κάπως έτσι, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο μαζί με τον Βλάσση Χολέβα, προβάρουν τα νέα προϊόντα που έχουν φτάσει στο μαγαζί.

«Feel unique!!!Νέες δημιουργίες με καλοκαιρινή διάθεση κ άρωμα Κυκλάδων», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη.