Διακοπές για την Παπαγεωργίου και τον σύντροφό της λίγο πριν φύγει από Ελλάδα - Τα σκάφη και οι βόλτες

Full in love 7 χρόνια μετά το γάμο τους και το διαζύγιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διακοπές για την Παπαγεωργίου και τον σύντροφό της λίγο πριν φύγει από Ελλάδα - Τα σκάφη και οι βόλτες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περίπου έναν χρόνο μετά το χωρισμό της από τον Snik δεν έκατσε να τα "βάψει μαύρα" και βρήκε πάλι τον έρωτα, όπως και ο ίδιος άλλωστε. Ωστόσο, ο σύντροφός της δεν είναι νέος αλλά παλιός. Πρόκειται για τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν λίγο καιρό αργότερα.

Πλέον είναι αχώριστοι και φέρονται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αφού η επανασύνδεση άναψε και πάλι τη φλόγα που είχαν μέσα τους ο ένας για τον άλλον.

Οι της διακοπές Παπαγεωργίου με τον σύντροφό της

Όπως αναφέρει η Real life, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης, επιλέγουν ήσυχους προορισμούς, αφού αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση, αλλά και την ιδιωτικότητα μακριά από κοσμικότητες και φωτογράφους.

Μετά τις διακοπές διαρκείας στα Κουφονήσια, οι δυο τους προτίμησαν μια μίνι ρομαντική απόδραση στην Κισσό Πηλίου, ενώ αμέσως μετά έβαλαν ρότα για Δωδεκάνησα και έπιασαν λιμάνι στην Πάτμο όπου γιόρτασαν τον Δεκαπεντάυγουστο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αξιοποιεί κάθε λεπτό που έχει με τον αγαπημένο της πριν φύγει από την Ελλάδα με σκοπό την Τενερίφη, όπου θα παρουσιάσει το ριάλιτι, Love Island που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Δεν θα προκαλέσει μάλιστα έκπληξη αν πίσω από τις κάμερες βρεθεί και ο Καραβασάνης.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Γιάννης Καραβασάνης

Οι φωτογραφίες που είχαν βγει

Ο φακός τού YOU τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα στα Κουφονήσια, πριν από λίγες εβδομάδες, όπου βρισκόταν με μεγάλη παρέα: Ανάμεσά τους η «μάματζερ» Έλενα Χριστοπούλου, με τον σύντροφό της Τόλη Κότση, η Βασιλική Ρούσσου, η Κλέλια Ανδριολάτου (δείτε εδώ την γυμνόστηθη φωτογραφία που ανέβασε) και η Βάσια Κωσταρά. Η Ηλιάνα έδειχνε στα καλύτερά της και μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά πως τράβηξε άκρως σέξι στιγμιότυπα από εκεί. Έφταιγε ο... φωτογράφος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του φακού, περιόρισε τις κινήσεις της και τις ενδείξεις τρυφερότητας στον αγαπημένο της.Παπαγεωργιου γκόμενος

Παπαγεωργιου γκόμενος μετά τον Snik