Με τεράστια βεράντα και πελώρια βιβλιοθήκη στο σαλόνι - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Κλέλιας Ρένεση

Έχει και τζάκι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τεράστια βεράντα και πελώρια βιβλιοθήκη στο σαλόνι - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Κλέλιας Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση περνά τις μέρες του καλοκαιριού στη Γαύδο μαζί με την κόρη της, Κοραλία, σε οργανωμένο κάμπινγκ, στο οποίο αντιμετώπισε ορισμένα προβήματα που την έκαναν να ξεσπάσει δημόσια, ωστόσο δεν έμεινε πολύς καιρός μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι της στην Αθήνα.

Πρόκειται για έναν χώρο που αποτελεί την "ασφάλειά" της, καθώς εκεί έχει ζήσει τις πιο μοναδικές στιγμές με την κόρη της, ο οποίος είναι διακοσμημένος με διάφορα στοιχεία της αισθητικής της. Το σαλόνι είναι ένας από τους πιο μεγάλους χώρους, στον οποίο βρίσκεται ένα τεράστιο τζάκι και δίπλα του ένα έπιπλο για την τηλεόραση, ενώ από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένας γκρι γωνιακός καναπές και μία πολυθρόνα.

Στη μέση του δωματίου βρίσκεται ένα τεράστιο χαλί για να μπορεί να παίζει με το παιδί της ώρες ατελείωτες χωρίς να φοβάται μήπως χτυπήσει και, γενικότερα, οι αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι αυτές του μπεζ, του γκρι και των ουδέτερων χρωμάτων. Αξιοσημείωτη είναι και η βεράντα με την πανέμορφη θέα, αλλά και η τεράστια βιβλιοθήκη που διαθέτει με τα πολυάριθμα βιβλία που "στολίζουν" τον χώρο.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Κλέλιας Ρένεση

Κλέλια Ρένεση

«Όταν εγώ θα πετώ ψηλά...»

H Kλέλια Ρένεση εδώ και τρία χρόνια ζει το θαύμα στο ταξίδι, που ξεκίνησε μαζί με την κόρη της, την Κοραλία. Η ηθοποιός κάνει πάντα στοχευμένες και παράλληλα πολύ τρυφερές αναρτήσεις μαζί της.

Αυτή τη φορά φωτογράφησε την μικρή της από τις διακοπές τους στη Γαύδο, σε ένα μαγικό σημείο γράφοντας κάτω από το στιγμιότυπο μια πολύ συγκινητική λεζάντα. Φαίνεται, πως θέλει να την μεγαλώσει με πολύ συγκεκριμένες αξίες, μα πάνω από όλα να της δείξει τον δρόμο να ζει ανεξάρτητη ακόμα και όταν θα έχει φύγει η μητέρα της από τη ζωή.

«Σε πείσμα των καιρών και των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές από τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας και των αρχαίων δασών .. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα και όταν εγώ θα πετώ ψηλά!

Πέτα Κοραλιω μου ψηλά, πάνω από τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».

Κλέλια Ρένεση - κόρη