Επικρατούν οι καθρέφτες και τα φυτά εσωτερικού χώρου - Με μοντέρνες πινελιές το σπίτι που μένει η Παπούλια με τη Λιάντου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επικρατούν οι καθρέφτες και τα φυτά εσωτερικού χώρου - Με μοντέρνες πινελιές το σπίτι που μένει η Παπούλια με τη Λιάντου

Η Εβελίνα Παπούλια έχει φέρει στη ζωή τη μία και μοναδική της κόρη, την Αφροδίτη Λιάντου, η οποία με τη σειρά της έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της αλλά και του μπαμπά της, ο οποίος ανήκει στον ίδιο καλλιτεχνικό χώρο.

Η Αφροδίτη μπορεί να σπούδασε για κάποια χρόνια στο Λονδίνο, όμως πλέον εργάζεται σε σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, οπότε όπως είναι φυσιολογικό μένει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της. Οι δυο γυναίκες λοιπόν, έχουν διαμορφώσει ένα σπίτι στα μέτρα τους, πολύ μοντέρνο, στο οποίο επικρατεί το χρώμα, τα φυτά εσωτερικού χώροι και οι καθρέφτες.

Το σπίτι που μένει η Εβελίνα Παπούλια με την Αφροδίτη Λιάντου

Παπούλια - Σπίτι
Παπούλια - Σπίτι με Λιάντου

Η τρυφερή σχέση ανάμεσα στη μαμά και στην κόρη

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Αφροδίτη Λιάντου στην φωτογράφιση για την καλοκαιρινή παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και η ηθοποιός παραχώρησε κάποιες δηλώσεις οι οποίες σχολιάστηκαν στο πλατό την Δευτέρα 16/5.

Αυτό το διάστημα, την απολαυμβάνουμε στις οθόνες μας στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, και μία από τις ερωτήσεις που τέθηκαν αφορούσε το γεγονός πως ίσως πολλοί να την συγκρίνουν με την μητέρα της, την επίσης ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια. Η ίδια απάντησε πως δεν την απασχολεί αυτή η πιθανότητα, καθώς θεωρεί πως είναι διαφορετικά άτομα και δεν έχει νόημα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πως κάνουν πρόβες μαζί.

«Με στηρίζει, με βοηθάει σε πράγματα που δεν γνωρίζω», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εγώ τη θαυμάζω τη μητέρα μου, δεν με φοβίζει η σύγκριση μαζί της. Αλλά είμαστε και δύο διαφορετικοί άνθρωποι και πλέον πιστεύω πως έχουν σταματήσει να μας συγκρίνουν τόσο πολύ».