Παντρεμένη και επίσημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεμένη και επίσημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το χωρισμό της από τον Snik, βρήκε και πάλι τον έρωτα στην παλιά της σχέση. Συγκεκριμένα, είναι και πάλι μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχε παντρευτεί το 2010, όμως λίγο καιρό αργότερα χώρισαν.

Το ζευγάρι περνάει πολύ όμορφα μαζί με τον έρωτα του όπως φαίνεται να έχει φουντώσει και πάλι. Το φετινό καλοκαίρι το πέρασαν μαζί με tour σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, ενώ έχουν διαρρεύσει και φωτογραφίες τους.

Παντρεμένοι Παπαγεωργίου - Καραβασάνης

Παρόλο που πολλοί πίστευαν πως το διαζύγιο τους έχει βγει, έκαναν λάθος. Σύμφωνα με την Real Life η αναθέρμανση του παλιού έρωτα ήρθε χωρίς να έχει ολοκληρωθεί στα χαρτιά ο γάμος του ζευγαριού. Λόγω του ότι παντρεύτηκαν στην Αμερική, εκεί τα γραφειοκρατικά και η διαδικασία, καθυστερεί περισσότερο.

Με λίγα λόγια όπως φαίνεται είναι ακόμη παντρεμένοι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Γιάννης Καραβασάνης

Φωτογραφία από τις διακοπές τους

Λίγο καιρό αφότου ανακοινώθηκε και επίσημα πως εκείνη θα είναι η παρουσιάστρια του Love Island, εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη τις καλοκαιρινές βουτιές και εξορμήσεις, ποζάροντας στο φακό και αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας της φυσικής ομορφιάς της και των απίθανων αναλογιών της.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μέσα από νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, "άναψε" φωτιές με το σώμα της αλλά και με την τοποθεσία που βρισκόταν η οποία ήταν κυριολεκτικά μαγική.

Το μοντέλο κρατιέται από σκάλα σκάφους και αναδύεται από την θάλασσα, αποκαλύπτοντας το απίθανο σώμα της και αποδεικνύοντας πως δεν λέγονται τυχαία τόσο καλά σχόλια για την εμφάνισή της από τους όλους όσους την έχουν δει από κοντά.

Σε καταγάλανα νερά με αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου