Είναι όλο από πέτρα και έχει τεράστια πισίνα που βλέπει τη θάλασσα - Το εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Είναι αξιοζήλευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι όλο από πέτρα και έχει τεράστια πισίνα που βλέπει τη θάλασσα - Το εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Η Σμαράγδα Καρύδη μπορεί να μένει μόνιμα σε ένα πολύ νεανικό σπίτι στην Αθήνα, ωστόσο, ο επίγειος παράδεισος της είναι στην Αίγινα, όπου διαθέτει μια απίστευτη μονοκατοικία. Το νησί το επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι, όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της.

Το εξοχικό της έχει απίστευτη θέα προς την θάλασσα, εικόνα που γίνεται ακόμη πιο μαγική μόλις ο ήλιος αρχίζει να πέφτει και τα χρώματα αρχίζουν να μπερδεύονται στον ουρανό.

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδα Καρύδη στην Αγίνια

Εκεί η ηθοποιός με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη και φίλους τους κάνουν και διάφορες εξορμήσεις με το φουσκωτό του σκάφος, αν και με τέτοιο σπίτι, κανείς δεν θα ήθελε να φύγει από εκεί. Είναι όλο από πέτρα, έχει πισίνα και λευκά στοιχεία που φέρνουν στο μυαλό όλων τα ελληνικά νησιά.

Στο εξωτερικό μέρος βρίσκονται ξαπλώστρες και τραπεζάκια για να απολαμβάνει τον ήλιο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ενώ και ο σκύλος της έχει άπλετο χώρο για τις βόλτες του.

Το πανέμορφο εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη στο εξοχικό της

Το εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Σμαράγδα Καρύδη

Το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Το εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1992, σε ηλικία 23 ετών, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, ενώ ακολούθησαν κάποια guests στις σειρές Ανατομία ενός εγκλήματος και Το χάραμα. Τη σεζόν 1996-1997 πρωταγωνίστησε στη σειρά Το χρώμα του φεγγαριού, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στις σειρές Λόγω τιμής και Διπλή αλήθεια.

Το 1997 συμμετέχει στη σειρά Για σένα και την επόμενη χρονιά στη σειρά Το φτερούγισμα του γλάρου. Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπου ενσάρκωνε ρόλους περισσότερο δραματικούς, μέχρι και την συμμετοχή της στη σειρά Στο παρά 5 (2005), όπου μέσα από τον ρόλο της Ντάλιας κατέστη μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές ηθοποιούς της χώρας .