Μοντέρνα και με λευκούς τόνους η κουζίνα της Ολυμπίας Χοψονίδου - Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της

Παρέα με τα παιδιά της εν ώρα μαγειρέματος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μοντέρνα και με λευκούς τόνους η κουζίνα της Ολυμπίας Χοψονίδου - Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Φαίνεται πως επέστρεψε και πάλι στην βάση της μαζί με την οικογένειά της μιας και οι διακοπές για φέτος ολοκληρώθηκαν μετά από τις χαλαρές στιγμές σε Μύκονο και Πάρο.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (15/8) η ίδια δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία απαθανάτισε την κουμπάρα της, Φανή Σκούφη αλλά και με τα παιδιά της μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της την ώρα που έφτιαχαν όλοι μαζί ένα λαχταριστό κέικ.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η κουζίνα του σπιτιού της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη είναι αρκετά φωτεινή ενώ στο χώρο κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν δυο φούρνοι ενώ στη μέση δεσπόζει μία τραπεζαρία με εντυπωσιακές κόκκινες και γκρι καρέκλες.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου στην κουζίνα του σπιτιού της

Είναι τεράστιος ο κήπος - Στο σπίτι τους Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης έχουν μέχρι γήπεδο μπάσκετ

Από τα λιγοστά στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί από το σπίτι καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένα σπίτι απλό και κυρίως πολύ πολύ άνετο, διαμορφωμένο για τις ανάγκες των έξι υπέροχων παιδιών τους. Ξεχωρίζουν οι μεγάλοι, άνετοι καναπέδες, σίγουρα ιδανικοί για να παίζουν τα πιτσιρίκια, να περνά η οικογένεια χαλαρές στιγμές και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα που εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα περιλαμβάνουν πολλές παιδικές σειρές και ταινίες! Με άλλα λόγια καναπέδες ιδανικοί... για λιώσιμο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε αποκαλύψει παλαιότερα και το κόλπο για να διαβάζει τα παιδιά της ταυτόχρονα! Mε έναν μεγάλο μαυροπίνακα πάνω στον οποίο γράφουν τους κανόνες γραμματικής.

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Από το 2007 ο Σπανούλης είναι ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου. Στις 24 Ιουνίου 2011 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά: τον Θανάση (γενν. 2010), τον Βασίλη (γενν. 2012), τον Δημήτρη (γενν. 2013), την Αιμιλία (γενν. 2015), την Αναστασία (γενν. 2017) και την Αλεξάνδρα (γενν. 2020).