Με πισίνα και μαγική θέα - Φωτογραφίες από το νέο σπίτι του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Σαρωνίδα

Μετακόμισε πριν λίγο καιρό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με πισίνα και μαγική θέα - Φωτογραφίες από το νέο σπίτι του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Σαρωνίδα

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά και την δουλειά του αλλά και τις εμπειρίες του από την συμμετοχή του στο Survivor 5.

Μάλιστα, ο πλέον χωρισμένος -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο- δημοσιογράφος έμενε στα Νότια Προάστια, ωστόσο χρειάστηκε να μετακομίσει σε νέο σπίτι μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο βρίσκεται στη Σαρωνίδα.

Φωτογραφίες από το νέο σπίτι του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο instagram του, πρόκειται για ένα αρκετά ευρύχωρο και ευήλιο σπίτι, το οποίο μάλιστα διαθέτει και μια μεγάλη εξωτερική πισίνα με μια εκπληκτική θέα.

Φωτογραφίες από το νέο σπίτι του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Φωτογραφίες από το σπίτι του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Εξωτερική & εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram / Lampros Konstantaras

«Βγαίνοντας από το Survivor 5 είχαμε κάποια σκηνικά με την...»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής 20/5. Ο δημοσιογράφος, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα όταν γύρισε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5.

Ενώ, στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν στο Survivor γιατί μου πρόσεχε τις γάτες. Είναι καλό που ήταν και ένας άνθρωπος που τις ήξερε. Βγαίνοντας από το Survivor είχαμε κάποια σκηνικά, της είπα ότι 1-2 πράγματα θα μπορούσαν να μην έχουν ειπωθεί αλλά όλα καλά. Η Στεφανία δυσκολεύτηκε αρκετά με όλο αυτό και έφταιξα εγώ σε αυτό. Ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που έγινε».

Σε ότι έχει να κάνει με την σύντροφο του Χρήστου Δάντη, Ασημίνα με την οποία ήταν αντίπαλοι στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Γνώριζα για την ύπαρξη της Ασημίνας, μιλάγαμε στα social media, ήξερα ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη αλλά δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Μου ήταν από τις πιο συμπαθείς παίκτριες του Survivor. O Χρήστος όταν γύρισα με ρώτησα κάποια πράγματα».