"Δεν θα κάθεται απέναντι από εμένα...." - Θλίψη για τον Γιάννη Σερβετά

Η συγκινητική ανάρτηση του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος δε μπορεί να κοιμίσει τη μνήμη του όσο και να το θέλει θυμούμενος τον θάνατο του καλού του φίλου και συνεργάτη, Βασίλη Δέλιου, τον οποίο και είχε αποχαιρετήσει με μία ανάρτηση.

Μιας και ξεκινάει η έναρξη λοιπόν τηλεοπτικής αλλά και ραδιοφωνικής σεζόν ο Σερβετάς δε θα έχει πλέον στην παρέα του τον εκλιπόντα και αυτό είναι κάτι, που τον πονάει. Αν και έχουν περάσει κάποιοι μήνες από το συμβάν η πληγή δεν κλείνει και έτσι τη Δευτέρα 29/8 έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά για τον θάνατο του Βασίλη Δέλιου

«Ξεκινά η πιο παράξενη ραδιοφωνική σεζόν. Ενώ δε θα κάθεται απέναντι από εμένα ο Βασίλης Δέλιος θα βρίσκεται παντού. Στις καλημέρες και στα χαμόγελά μου, στα κέφια και στις μαύρες μου, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα μου. Θα ξεκινήσω τις εκπομπές την επόμενη Δευτέρα αλλά θα φροντίσω να έχω στη φαρέτρα μου την αξιοπρέπεια την καλοσύνη, τις ιστορίες και όλα του τα χαμόγελα .

Καλή σεζόν με υγεία. ΥΓ.: Αιώνιος φύλακας , αδερφός, πατέρας, στυλοβάτης, βουνό, φίλος, πάντα μαζί στην οικογένεια του».

Σερβετάς - Θρήνος

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Γιάννης Σερβετάς - facebook

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του Δέλιου

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες όχι μόνο για τον Αντώνη Κανάκη αλλά και για τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα. Μετά από τις δυσάρεστες εξελίξεις που ανάγκασαν τους συντελεστές να κάνουν μια πολύ διαφορετική και πέρα από τα συνηθισμένα έναρξη, ο παρουσιαστής στο τέλος της 8/3 εκπομπής θέλησε να αποκαλύψει τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του φίλου από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει υπάρξει και συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Δέλλιο που ήταν στενός φίλος και του Γιάννη Σερβετά, τον οποίο και αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο.

Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορωνοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο.

Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για «διακοπές», συνεχίστε να γελάτε» είπε χαρακτηριστικά όντας φανερά συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Θρήνος στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα