Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Πρωινού - Η επίσημη φωτογράφιση με την Δούκισσα στο πλευρό του Λιάγκα

Λίγες μέρες πριν μας πουν την πρώτη καλημέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Πρωινού - Η επίσημη φωτογράφιση με την Δούκισσα στο πλευρό του Λιάγκα

Aνανεωμένο επιστρέφει την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ το ταξίδι αστραπή που έκανε λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής), και σχεδόν μία εβδομάδα πριν την μεγάλη μέρα, είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας ομάδας, με τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του, πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η επίσημη φωτογράφιση του Πρωινού

Καθημερινά λοιπόν στις 09:50 θα μας λένε καλημέρα και θα μας κρατάνε συντροφιά με θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη αλλά και ξεχωριστούς καλεσμένους με ωραίες και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού θα είναι μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας. Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίζει με άρωμα Ελλάδας από τις αυθεντικές συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, ενώ η Λίτσα Πατέρα, σταθερή αξία της αστρολογίας, θα ανοίγει τους χάρτες της για να μας δώσει τις προβλέψεις της

 Η επίσημη φωτογράφιση με την Δούκισσα στο πλευρό του Λιάγκα

Η πρώτη ανάρτηση της Νομικού για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1

Χαμός γίνεται με τα τηλεοπτικά, αφού οι παρουσιαστές και όσα πρόσωπα θα συμμετέχουν σε εκπομπές έχουν επιστρέψει στη βάση τους, κάνουν συσκέψεις και οι επίσημες ανακοινώσεις από τους σταθμούς πέφτουν σαν ''βόμβες'' η μία μετά την άλλη.

Την Πέμπτη 25/8 ο ΑΝΤ1 εξέδωσε δελτίο τύπου κάνοντας φανερό, πως εντάσσει στο δυναμικό του μια παρουσία για την οποία πολλοί μίλαγαν και ο σταθμός κρατούσε σιγή ιχθύος. Ο λόγος για τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού, η οποία επιστρέφει στην οθόνη.

Η ίδια στη συνέχεια της ημέρας, κοντά στο μεσημέρι, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram επιβεβαιώνοντας τη συνεργασία με το κανάλι, με ένα βίντεο μάλιστα από την επίσημη φωτογράφηση. Με τη λεζάντα της κοινοποίησης και μόνο έκανε εμφανές το πόσο χαρούμενη είναι, καθώς δεν επιστρέφει απλώς αλλά θα τη βλέπουμε καθημερινά στο κανάλι, από το οποίο πρωτοξεκίνησε.

«Είμαι τόσοοοοο χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεοπτική μου οικογένεια @ant1tv».