Τριώροφη βίλα με deluxe πισίνα και άπειρα δωμάτια - Το χλιδάτο σπίτι του Ηλία Ψινάκη στον Μαραθώνα

Θα σας πέσει το σαγόνι....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τριώροφη βίλα με deluxe πισίνα και άπειρα δωμάτια - Το χλιδάτο σπίτι του Ηλία Ψινάκη στον Μαραθώνα

Ο Ηλίας Ψινάκης ειδικά όταν στο απόγειο της καριέρας έβγαζε πολλά λεφτά, άλλωστε τις εποχές εκείνες του 90 χρήματα υπήρχαν. Ο μάνατζερ λοιπόν, έχει χτίσει μια μεγάλη καριέρα στο χώρο της showbiz και ένα από τα δώρα που έκανε στον εαυτό του είναι το χλιδάτο του σπίτι στον Μαραθώνα (όπου γυρίζεται το γηροκομείο).

Στην διακόσμηση έχει βάλει όλο του το γούστο. Οι καπιτονέ καναπέδες, αλλά και η επιβλητικότητα της πελώριας βιβλιοθήκης εντυπωσιάζουν, ενώ έχει επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Περνώντας στον εξωτερικό χώρο δεν γίνεται να μην ζηλέψεις την τεράστια πισίνα που το βράδυ φωτίζεται. Η βίλα είναι τριώροφη με άπειρα δωμάτια.

Φωτογραφία από το σπίτι του Ηλία Ψινάκη

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας NDP

Η καριέρα του στην ψυχαγωγία

Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως μοντέλο μόδας. Ακολούθως ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίου για μια ελληνική τηλεοπτική σειρά. Στη συνέχεια ανέλαβε μάνατζερ του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Μετά το τέλος της 16χρονης συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά το 2004, αποφάσισε να διαχειριστεί τη δική του καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ως κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το Super Idol, το Dream Show, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το The X-Factor.

Το 2006 στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παρουσίασε το τηλεπαιχνιδι Distraction, το οποίο διήρκησε έξι επεισόδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνέχισε να εργάζεται ως μάνατζερ αρκετών Ελλήνων τραγουδιστών και ηθοποιών.

Τον Ιούνιο του 2022 ξεκίνησε στο Mega η μετάδοση της σειράς βίντεο που έχει αναρτήσει ο Ψινάκης στο προσωπικό κανάλι στο YouTube με τίτλο «Στο γηροκομείο», η οποία συνδυάζει στοιχεία αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ, ριάλιτι και talk show. Μεταξύ άλλων, συμμετείχαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Χρήστος Μάστορας.