Ανατριχιάζει η αδημοσίευτη φωτογραφία του Mad Clip λίγη ώρα πριν το θάνατό του

Βγήκε στο φως της δημοσιότητας αφού πέρασε ο ένας χρόνος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει η αδημοσίευτη φωτογραφία του Mad Clip λίγη ώρα πριν το θάνατό του

Από ότι φαίνεται ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα, καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα, που ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο τιμόνι και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Είναι γνωστό, πως ο αγαπημένος τράπερ πριν φύγει από τη ζωή είχε βρεθεί καλεσμένος στον γάμο αγαπημένης του φίλης της Λίας Παπαδοπούλου, η οποία υπήρξε και συνεργάτης του. Έτσι η γυναίκα, που ήταν ανάμεσα στα άτομα, που τον είδανε για τελευταία φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram ανήμερα του θανάτου του, από το μοιραίο βράδυ.

H αδημοσίευτη φωτογραφία του MadClip λίγη ώρα πριν το θάνατο του

Madclip - Λία

EΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Η τελευταία επιθυμία του Mad clip πριν φύγει από τη ζωή

O ξαφνικός θάνατος του Madclip σε τόσο μικρή ηλικία και σε μία φάση, που η καριέρα του ήταν στο πικ της θα είναι κάτι, που θα στεναχωρεί πάντα το κοινό που τον λάτρεψε αλλά και την οικογένεια του. Η είσοδος όμως της αδερφής του Άσπα στο χώρο, έχει μειώσει σε ένα σημείο τον πόνο της απουσίας του.

Η νεαρή τραγουδίστρια κάνει τα πρώτα της βήματα και την Τετάρτη 25/5 παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο The 2night show, μιλώντας φανερά συγκινημένη για τον αδερφό της. Στη συνέχεια μάλιστα, μιας και ήταν πολύ κοντά του, αποκάλυψε πως τελευταία του επιθυμία ήταν να μπει η αδερφή του στον χώρο του τραγουδιού, αφού την πίστευε πάρα πολύ.

Η τελευταία επιθυμία του Mad clip πριν πεθάνει

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο» είπε η Άσπα και συνέχισε:

Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”. Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί».

TAGS