Με ξύλινη κουζίνα και μεγάλο χτιστό τζάκι - Το εντυπωσιακό σπίτι της Αποστολίας Ζώη στην Κηφισιά

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Αποστολία Ζώη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Αποστολία Ζώη

Μετά από την συμμετοχή της στο The Masked Signer, η Αποστολία Ζώη αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγει να παρουσιάζει την καθημερινότητά της μέσα από τα social media και ιδιαίτερα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, λοιπόν, στις φωτογραφίες της παρατηρούμε και το περιβάλλον της, με αποτέλεσμα η διακόσμηση που έχει επιλέξει στο σπίτι της στην Κηφισιά να μας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Η τραγουδίστρια διαθέτει μία ξύλινη κουζίνα, η οποία ενώνεται με το καθιστικό, και εκεί βρίσκεται ένας μεγάλος γωνιακός καναπές σε γκρι απόχρωση και ένα χτιστό τζάκι, μπροστά στο οποίο συγκεντρώνεται με παρέα τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Βέβαια, έχει προσπαθήσει να διατηρήσει τον χώρο ανοιχτό, ώστε να μπορεί να κάνει άνετα την γυμναστική της.

Όσον φορά την κρεβατοκάμαρά της, έχει επιλέξει ένα διπλό κρεβάτι με υφασμάτινο κεφαλάρι σε γκρι απόχρωση, ξανά, αλλά γενικότερα, όλα υπόλοιπα στοιχεία είναι σε παστέλ χρώματα.

Το σπίτι της Αποστολίας Ζώη

Αποστολία Ζώη σαλόνι

Αποστολία Ζώη υπονοδωμάτιο

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Instagram / Αποστολία Ζώη

«Τόση καταπόνηση... »

Η κάμερα της εκπομπής Happy day συνάντησε την Αποστολία Ζώη και η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις άκρως αφοπλιστικές σχετικά με τη διατροφή της, τα επαγγελματικά της σχέδια και την πιθανότητα συμμετοχής ξανα σε ριάλιτι.

«Ποτέ δεν πρόσεχα τη διατροφή μου, μου αρέσει το φαγητό. Προσπαθώ να μην αναμιγνύω πολλά υλικά και να τρώω κυρίως καθαρές τροφές», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ερώτηση του δημοσιογράφου.

Όσο για την αποχή της από το τραγούδι, απάντησε: «δεν είχα όρεξη να βγάλω τραγούδι. Είναι αλήθεια πως μέσα στην καραντίνα χάθηκαν πολλά ωραία τραγούδια. Ο κόσμος, όμως, δεν ασχολιόταν πολύ με τη μουσική».

Και συμπλήρωσε: « Τώρα όμως είμαι έτοιμη για νέο τραγούδι με νέα εταιρεία και συνεργασίες το χειμώνα».

«Κάθε χρόνο συζητώ τηλεοπτικά. Δε με ενδιαφέρει η παρουσίαση, μόνο αν αφορά τραγούδι και παιχνίδι», είπε η Ζώη σχετικά με την περίπτωση να παρουσιάσει κάποια εκπομπή.

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο Nomads, εξήγησε πως δε ήταν κάτι που της ταίριαζε και δε θα το ξαναέκανε. Ήταν πολύ σκληρό και τόση καταπόνηση του οργανισμού δεν αξίζει», όπως είχε δηλώσει και ο Ζαμπίδης.