Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

"Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια" - H αναφορά της Καινούργιου στην εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου και στον πρώην της

Τις συνδέει αυτός ο άντρας

News 06.09.2022 12:55
Από Ελένη Μήτση

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα την Τρίτη 6/9 αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα, που η αλήθεια είναι πολλοί περίμεναν να αναφερθεί μιας και το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετίζεται με την παρουσιάστρια.

Είναι γνωστό, πως ο νυν σύντροφος της Σπυροπούλου, o Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήταν πρώην της Καινούργιου και έτσι λοιπόν με μπόλικη μεγαλοκαρδία, η δεύτερη αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν έγκυο, παρ' όλο που η Κωνσταντίνα εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνει τα πάντα για να το κρύψει.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Και μένα πολλές φορές που με ρωτάνε… Δε ξέρω, λένε πως η Σπυροπούλου είναι έγκυος. Δε ξέρω, το λένε. Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά όταν με ρωτάνε λέω, “παιδιά μακάρι”.

Δε μιλάω, δεν έχω καμιά σχέση μαζί του τόσα χρόνια αλλά χαίρεσαι, λες “μακάρι”. Ειδικά όταν έχεις προχωρήσει τη ζωή σου λες μακάρι και μόνο καλά εύχεσαι».

Γιατί είχαν χωρίσει στο παρελθόν Σταθοκωστόπουλος και Καινούργιου;

Η Καινούργιου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Πιστεύεις ότι είσαι άτυχη στα ερωτικά σου;

Όχι, πάντα κατέστρεφα τις σχέσεις μου με τη συμπεριφορά μου. Τρόμαζα τον άντρα που ήταν κάθε φορά δίπλα μου. Ειδικά όταν ήμουν πιο μικρή, είχα πολύ έντονη την ανάγκη να γνωρίσω κάποιο και να γραπωθώ πάνω του. Κάθε φορά πίστευα ότι αυτός ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήθελα να ζήσω το παραμύθι του έρωτα όπου ο άλλος θα μου κάνει πρόταση γάμου και θα δημιουργήσουμε μαζί οικογένεια. Και ύστερα ο άλλος εξαφανιζόταν… Πάντα με εγκατέλειπαν και πάντα έμενα μόνη, να πληγώνομαι.

Σε τι φάση βρίσκεσαι σήμερα προσωπικά;

Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, μένω ξανά μόνη μου. Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω. Θέλω να περιποιούμαι τον σύντροφο μου και να κοιμόμαστε τα βράδια αγκαλιά. Δηλώνω «σχεσάκιας». Όλον αυτό τον καιρό που είμαι μόνη μου πήρα ένα μάθημα, να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή και την ιδιωτικότητα μου. Ζορίζομαι λίγο, αλλά είναι για καλό: να βρω ξανά τον εαυτό μου και τις ισορροπίες μου.

Εξέθεσα τα προσωπικά μου χωρίς να φταίω, αλλά συγχρόνως δίνοντας εγώ το δικαίωμα, κι αυτό έκανα κακό στη σχέση μου. Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη (σ.σ. Σταθοκωστόπουλο). Βιάστηκα να δηλώσω ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου», παρουσίασα την εικόνα μια γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις.

Τι άλλο έφταιξε και ήρθε ο χωρισμός;

Η τελευταία μου σχέση ήταν και η πιο σοβαρή και θεωρώ ότι ήμουν πολύ σωστή, δεν έκανα τα ακραία λάθη του παρελθόντος. Ήμουν πολύ πιο συγκρατημένη, ώριμη, αποφασισμένη, ήταν η πιο ουσιαστική σχέση της ζωής μου. Συζούσαμε και αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Βέβαια, το ότι τελείωσε η σχέση αυτή σημαίνει ότι κάναμε και οι δυο κάποια λάθη.

Και οι φωτογραφίες σας που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα;

Ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που κρατούσα το DownTown στο αεροδρόμιο και δίπλα μου καθόταν ο Βασίλης. Ουσιαστικά τη φωτογραφία αυτή τράβηξε συνεπιβάτης μου στο αεροπλάνο που ταξίδευα.

Σταθοκωστόπουλος και Καινούργιου

Μπορεί πράγματι να θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου. Αυτό όμως αφορά μόνο εμένα. Θα ήταν πολύ κουτό να βγω να πω «δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Βασίλη», γιατί μπορεί όλο αυτό να στραβώσει ξαφνικά. Αν βγω πάλι και πω ότι «δεν ισχύει ότι προσπαθούμε να είμαστε ξανά μαζί» το θεωρώ εξίσου κουτό, γιατί με έχουν δει δημόσια με αυτό τον άνθρωπο.

Προτιμώ λοιπόν να μη μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα μέχρι να έχω να ανακοινώσω επίσημα κάτι. Αλλά προφανώς αυτή η «δεύτερη ευκαιρία» υφίσταται, αφού μας είδατε μαζί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Τα καλύτερα έρχονται..." - Η ανάρτηση της Καινούργιου μετά την πρεμιέρα της Super Κατερίνας

«Μου αρέσει η χημεία τους» - Θρίαμβος στο Twitter με την επιστροφή του Γκουντάρα στην εκπομπή της Καινούργιου

Share