Το περιλαμβάνει μέχρι και το Φενγκ Σούι - Το φυτό που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου

Τοποθέτησε το σε όποιον χώρο θες, αλλά αν είσαι ανύπαντρο πρέπει οπωσδήποτε να το βάλεις στο κομοδίνο σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το περιλαμβάνει μέχρι και το Φενγκ Σούι - Το φυτό που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου

Πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz λατρεύουν τα φυτά καθώς ακολουθούν τους κανόνες του Φενγκ Σούι που αναγράφει πως ορισμένα από αυτά μπορούν να φέρουν μέχρι και χρήματα στη ζωή σου. Ανάμεσα τους βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια του ALPHA έχει έναν πανέμορφο κήπο γεμάτο με φυτά και λουλούδια, ενώ φυτό έχει και στο εσωτερικό του σπιτιού της. Ένα που είδαμε να έχει στην κουζίνα της, μάθαμε πως σύμφωνα με τον Φενγκ Σούι, ανανεώνει το οξυγόνο στο χώρο σας, ενώ αν το έχετε στο κομοδίνο σας φέρνει ρομαντικό και στους ανύπαντρους/ες νέο σύντροφο.

Αυτό είναι το φυτό που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου

Το όνομα «ορχιδέα» προέρχεται από την ελληνική λέξη Orkhis και ονομάστηκε από έναν αρχαίο Έλληνα βοτανολόγο, τον Θεόφραστο, ο οποίος πίστευε ότι οι ρίζες της ορχιδέας έμοιαζαν με μέρος της ανδρικής ανατομίας. Οι Ορχιδέες είναι επιφυτικές στο φυσικό τους περιβάλλον, αναπτύσσονται σε δέντρα και πετρώματα, αντί απευθείας στο έδαφος.

Είδη από την οικογένεια Ορχιδεών Orchidaceae βρίσκονται σχεδόν σε κάθε βιότοπο σε όλο τον κόσμο εκτός από τους παγετώνες αλλά οι πιο διαφορετικοί τύποι Ορχιδεών μπορούν να βρεθούν στις τροπικές περιοχές. Αυτές οι τροπικές Ορχιδέες είναι γνωστές για τα φωτεινά, επιδεικτικά λουλούδια τους που έρχονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι φυτό

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της

Βασικό στοιχείο για μία οικογένεια είναι και το σπίτι στο οποίο διαμένει. Έτσι, λοιπόν, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο εσωτερικό του μέσα από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά τις οποίες διαφαίνονται ορισμένα χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που σοκάρουν.

Ένα από αυτά είναι ο κήπος της μονοκατοικίας, στον οποίο έχουν στρώσει καταπράσινο γρασίδι και έχουν τοποθετήσει μία πέργκολα για να κάνει σκιά της ημέρες που θέλουν να αποφύγουν τον ήλιο. Κάτω από την πέργκολα βρίσκεται ένα τεράστιο τραπέζι για να απολαμβάνουν το φαγητό τους όταν ο καιρός το επιτρέπει, ενώ λίγο πιο δίπλα υπάρχει και ένα μπάρμπεκιου μεγάλων διαστάσεων.

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Όσον αφορά το σαλόνι, που είναι και το κύριο μέρος, διότι σε αυτό συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια, φαίνεται πως έχουν επενδύσει σε ακριβά έπιπλα, τα οποία είναι όλα σε γκρι - μπεζ τόνους, όπως και οι τοίχοι και οι κουρτίνες. Στον χώρο υπάρχουν, μάλιστα, και κάποια μεγαλοπρεπή έπιπλα, όπως η ξύλινη συρταριέρα της εικόνας.

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κατοικία