Χώρισαν Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης λίγους μήνες μετά τη Φάρμα

Οι πρώτες δηλώσεις στον αέρα του Mega Καλημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης λίγους μήνες μετά τη Φάρμα

Μπορεί πριν από περίπου ένα μήνα η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης να αντάλλασσαν "καυτά" φιλιά στο στόμα σε δημόσια έξοδο τους, ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Φάρμας ανακοίνωσε πως χώρισαν οριστικά έπειτα από κοινή τους απόφαση.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή BreakFast@Star όπου μίλησε τόσο για τη ζωή του μετά το ριάλιτι του ΑΝΤ1, αλλά και για τη σχέση του με την τραγουδίστρια με την οποία έζησαν έναν όμορφο έρωτα μέσα στο παιχνίδι.

Γιατί χώρισαν Ηλιάδη - Αναστασιάδης

«Η μόνη αλλαγή στη ζωή μου μετά τη Φάρμα ήταν ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν προέλυψε κάτι συγκεκριμένο, απλά είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Και όταν βλέπεις ότι ένα πράγμα χωλαίνει και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και για να υπάρξει στο τέλος αυτό που λένε… καλή καρδιά. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού. Η οικογένεια της Αγγελικής δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Τι έλεγα η τραγουδίστρια για τη σχέση τους μετά το ριάλιτι

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Happy Day, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε στις 9/3. Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αλλά και τον τρόπο που ισορροπεί τα ερωτικά με την οικογένεια της.

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμα, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ρωτά την γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».