Με έντονους τόνους και με ξύλινο δάπεδο - Το μοντέρνο σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Βγαλμένο από περιοδικό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Μουτσινάς στις 6 Σεπτεμβρίου είχε τα γενέθλιά του καθώς έγινε 45 ετών. Όπως ήταν αναμενόμενο ο γνωστός παρουσιαστής το γιόρτασε μαζί με την παρέα του μιας και οι εκπλήξεις για τον ίδιο δεν έχουν τέλος. Συγκεκριμένα,το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί την τρυφερή έκπληξη που του έκανε η παρέα του ενώ ηταν στο σπίτι του (δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές της Ζέτας Μακρυπούλια).

Όπως είναι γνωστό ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Έτσι, δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από την έκπληξη που δέχτηκε. Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να κάνει διάφορες αναρτήσεις ωστόσο είναι η πρώτη φορά που δείχνει το σπίτι όπου μένει.

Συγκεκριμένα, έχει επιλέξει γήινους τόνους στους τοίχους ενώ από την άλλη το στοιχείο που "χτυπάει" περισσότερο στο μάτι είναι το ξύλινο δάπεδο. Μάλιστα, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι το γεγονός πως έχει επιλέξει διάφορα neon φωτιστικά ενώ τα περισσότερα έπιπλα που έχει επιλέξει κάνουν την διαφορά καθώς έχει "παίξει" με τα χρώματα ανάμεσα σε κίτρινο και γκρι.

Το μοντέρνο σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Μυστήριο με την πρεμιέρα του Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο μοντέρνο και πολύχρωμο σπίτι του, ωστόσο έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά και να προετοιμαστεί για την παρουσίαση της εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, στο ΣΚΑΪ. Όλοι γνωρίζαμε πως το τηλεοπτικό του μέλλον ήταν εξασφαλισμένο, όμως δεν ήταν γνωστό πότε θα γίνει η μεγάλη επιστροφή.

Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το Tik Tok με δύο χορευτές δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για την πρεμιέρα του στο κανάλι, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19/9.