Σε ακριβό εστιατόριο της Αθήνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ο τιμοκατάλογος και το πόσα πλήρωσε

Στο πλευρό της εγκυμονούσας εννοείται ο μέλλον σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ακριβό εστιατόριο της Αθήνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ο τιμοκατάλογος και το πόσα πλήρωσε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Πέμπτης 8/9 αποφάσισε να μιλήσει επιτέλους για αυτό που το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο αποκλειστικά (δείτε εδώ το ρεπορτάζ μας): Την εγκυμοσύνη της.

Για την ακρίβεια δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας στην λεζάντα ένα συγκλονιστικό κείμενο (δείτε την ανάρτησή της εδώ) και έφερε τα πάνω κάτω στο instagram παρά το γεγονός πως ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι (και καλά έκανε φυσικά).

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψή της αυτή βρέθηκε με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας να απολαμβάνει το δείπνο της.

Εννοείται πως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα...

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σπυροπούλου

Όπως θα δείτε και παρακάτω η εγκυμονούσα επέλεξε να φάει Cacio e pepe με ελαφρύ άρωμα τρούφας, δηλαδή το πρώτο πιάτο της Pasta λίστα που κοστίζει από 9 έως 14 ευρώ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το φύλο του μωρού που περιμένουν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Συγκεκριμένα, η Σοφία Πρώιμου αποκάλυψε ότι το μωράκι που περιμένει η παρουσιάστρια είναι αγοράκι και βρίσκεται στον 6ο μήνα, ενώ τον επόμενο Νοέμβριο θα γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού σε στενό οικογενειακό κύκλο.