Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Πότε θα γίνει ο γάμος τους

Στιγμές ευτυχίας για την εγκυμονούσα και τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Πότε θα γίνει ο γάμος τους

Την πιο όμορφη περίοδό τους διανύουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν έγκυο αυτούς τους μήνες, προχωρώντας σε μια συγκινητική ανάρτηση (δείτε την εδώ).

Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου το ζευγάρι, που πριν μερικές μέρες έκλεισε 2 χρόνια σχέσης, σχεδιάζει λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου του παιδιού να παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόκειται να γεννήσει κοντά στα Χριστούγεννα, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται λίγο πριν τις γιορτές σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

"Θέλω να σας πω ότι..." - Τα πρώτα λόγια της για την εγκυμοσύνη της

Τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μετά από πολύ κρυφό αποφάσισε να ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια ήθελε χρόνο μέχρι να το αποκαλύψει, όπως μάλιστα ανέφερε στην πρώτη της ανάρτηση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της, θέλησε να κάνει και τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω βίντεο που δημοσίευσε. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τα όμορφα του λόγια και δήλωσε συγκινημένη, τόσο η ίδια όσο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ».