«Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» - Σε σοκ όλοι με την κατάθεση του Μπιμπίλα για τον Φιλιππίδη

«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» - Σε σοκ όλοι με την κατάθεση του Μπιμπίλα για τον Φιλιππίδη

Σοκαριστική αλλά και άκρως αποκαλυπτική φαίνεται πως είναι η σημερινή 13/9 κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να φέρνει στο φως μια σειρά από άγνωστα περιστατικά.

Η εκπομπή Το Πρωινό και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, μετέφερε ένα έντονο περιστατικό που είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα παρασκήνια του θεάτρου, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε έξαλλος μαζί του.

Το άγνωστο περιστατικό Μπιμπίλα - Φιλιππίδη

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”. Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ», κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σύμφωνα με το Πρωινό.

"Της πέταξε 1.000 ευρώ στο πρόσωπο και της είπε..."

Μετά την ένταση που είχε με τους δημοσιογράφους, ο Σπύρος Μπιμπίλας μπήκε στην δικαστική αίθουσα το πρωί της Τρίτης 13/9 και προχώρησε στην κατάθεσή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάνοντας σοκαριστικές αποκαλύψεις, τις οποίες έβγαλε στο φως η εκπομπή Super Κατερίνα.

Μετά την αποκάλυψη για την σύντροφο του ηθοποιού αλλά και τον λόγο που εγκατέλειψε την σύζυγό του, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως στο παρελθόν η Ελπίδα Νίνου τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο και του είχε εκμυστηρευτεί πως της πέταξε στο πρόσωπο 1.000 ευρώ και της είπε χαρακτηριστικά "με αυτά θα ζήσεις τώρα", κάτι που επιβεβαίωσε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως ο λόγος που πλέον δεν μιλούν Μπιμπίλας και Νίνου είναι γιατί ο πρώτος της είπε πως θα τα αποκαλύψει όλα στην αίθουσα, με την ίδια να μην το επιθυμεί.

Ωστόσο, φαίνεται πως μέσα στην αίθουσα η Ελπίδα Νίνου τα αρνήθηκε όλα.