Κώστας Καζάκος: Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Κώστα Καζάκου τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στην οικογένειά του. Ο σπουδαίος ηθοποιός μετά από την τεράστια μάχη που έδωσε με την υγεία του άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 87 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς έπασχε από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείο για την αιτία του θανάτου του

 Κώστας Καζάκος
NDPPHOTO

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του».

Η τραγική ιστορία που σημάδεψε την ζωή του Κώστα Καζάκου

Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) έγινε γνωστή η είδηση πως ο σπουδαίος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 87 ετών μετά από την μάχη που έδωσε με το πρ΄ποβλημα υγείας του καθώς νοσηλεύτηκε ενάμιση μήνα στον Ευαγγελισμό.

Ο γνωστός ηθοποιός αναμφίβολα άφησε το δικό τοθ στίγμα στον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, ο ίδιος απασχόλησε ιδιαίτερα και με την προσωπική του ζωή καθώς ζησε τον μεγάλο έρωτα με τη Τζένη Καρέζη, ωστόσο, από το 1997 έως σήμερα ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια.

Ένα περιστατικό που γνωρίζουν λίγοι ωστόσο σημάδεψε για τα καλά την ζωή του ήταν μια αναπάντεχη απώλεια που βίωσε. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Κόλλια, είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον Αλέξανδρο, την Άρτεμις – Γεωργία, την Ηλέκτρα και τη Μάγια.

Το 1999, όμως, μόλις μια εβδομάδα μετά τη βάπτιση της οκτώ μηνών Άρτεμις – Γεωργίας, το παιδί πέθανε βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού και συγγραφέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αιτία θανάτου της μικρής του κόρης ήταν μια σπάνια ασθένεια με αποτέλεσμα να φύγει στις 25 Ιουνίου 1999.