Κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο με τον φρουρό που λιποθυμά δίπλα στο φέρετρό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ theroyalfamily
Instagram/ theroyalfamily

Θλίψη παγκοσμίως έχει προκαλέσει ο θάνατος της Βασίλισας Ελισάβετ η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 96 ετών. Συγκεκριμένα, το λαϊκό προσκύνημα ξεκίνησε από εχθές (14/9) όπου χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στο ανάκτορο του Γουεστμίνστερ για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Ωστόσο, τόσοοι αλλαγές όσο και η κούραση είναι τεράστια καθώς οι ειδικοί φρουροί παραμένουν αγέρωχοι. Μάλιστα, ένας εξ αυτών λιποθύμησε από την εξάντληση και έπεσε με το πρόσωπο στο πέτρινο πάτωμα. Είναι ένα στιγμιότυπο που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς το συγκεκριένο στιγμιότυπο έχει γίνει viral.

Η στιγμή που φρουρός λιποθυμά δίπλα στο φέρετρό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ρίγη συγκίνησης με την στιγμή που τα 4 παιδιά της Βασίλισσας Ελισάβετ στέκονται πάνω από το φέρετρο της

Χιλιάδες κόσμος βρέθηκε υπομονετικά έξω από τον Καθεδρικό Ναό του Σεν Τζάιλις στο Εδιμβούργο προκειμένου να αποχαιρετήσει την Βασίλισσα Ελισάβετ στην αγρυπνία των πριγκίπων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/9.

Λίγο πριν το φέρετρο της μεταφερθεί αεροπορικώς στο Λονδίνο, τα παιδιά της στάθηκαν το κάθε ένα σε μία από τις τέσσερις γωνίες του δρύινου φέρετρου με τα κεφάλια τους σκυμμένα.

Η φωτογραφία μάλιστα αυτή έγινε viral και κυκλοφόρησε παντού. Πάνω στο φέρετρο τοποθετήθηκε το βασιλικό στέμμα της Σκωτίας.