Κούκλα ξανθιά με δύο μέτρα πόδι - Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Φοίβου Παπαδάκη

Δεν κρύβουν το πάθος τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον Φοίβο Παπαδάκη μπορεί πολλοί να τον γνωρίζουν ως γιο του Γιώργου Παπαδάκη, ωστόσο ο ίδιος δεν επαναπαύεται στη φήμη, αλλά αντίθετα χαράσσει τη δική του πορεία στο χώρο. Τις τελευταίες δύο χρονιές τον απολαμβάνουμε στο πλευρό της Μαριόν Μιχελιδάκη και όπως βλέπουμε έχει κληρονομήσει πολλά από τα χαρίσματα του πατέρα του. Στην προσωπική του ζωή από την άλλη τον απολαμβάνει η εντυπωσιακή κοπέλα του Αλίκη, με την οποία πρόσφατα μοιράστηκαν και φωτογραφία που φιλιούνται.

Παρά το γεγονός ότι έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του στην τηλεόραση πολλοί είναι αυτοί που τον αμφισβήτησαν, θεωρώντας τον ακόμα άγουρο, όπως η Τίνα Μεσσαροπούλου με την οποία είχαν μια κόντρα μετά τα σχόλιά της. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται με σεμνότητα να χτίζει βήμα βήμα τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή.

Αυτή είναι η Αλίκη, η κούκλα σύντροφος του Φοίβου Παπαδάκη

Ο δημοσιογράφος δεν κρύβει τον έρωτά του προς την αγαπημένη του με την οποία ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Έχουν ξανακάνει στο παρελθόν δημόσιες εμφανίσεις και έτσι και το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από το παθιασμένο φιλί στην αγαπημένη του.

Η κοπέλα του Φοίβου Παπαδάκη Αλίκη

Ποιος είναι ο Φοίβος Παπαδάκης

Ο Φοίβος γεννήθηκε το 1992 και έχει δύο αδέρφια τον Ιάσονα και τον Κωνσταντίνο. Σχολείο πήγαινε στη γερμανική σχολή Αθηνών, από όπου αποφοίτησε και στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2010 και όντας πρωτοετής αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Κάπως έτσι βρέθηκε συντάκτης στο newsbeast.gr, στη συνέχεια εργάστηκε στο vice.gr, καθώς και στο newpost.gr. Έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο King’s college του Λονδίνου και στη συνέχεια του έγινε πρόταση στο ίδιο πανεπιστήμιο να κάνει διδακτορικό. Τελικά δέχτηκε την πρόταση του πανεπιστημίου και για δυο χρόνια δούλεψε ως ερευνητής στο επιστημονικό πεδίο των «Digital humanities».

Τελικά, ο Φοίβος Παπαδάκης αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα ολοκληρώσει τις διδακτορικές του σπουδές.

Το 2021 ξεκίνησε το δικό του site, το debater.gr, το οποίο είναι ειδησεογραφικό, με πρωτογενή ρεπορτάζ και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις ειδησεογραφικών site στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2021 έκανε και τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δίπλα στον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη, ως σχολιαστής της επικαιρότητας.

Σε όλα αυτά δίπλα του είναι η σύντροφος του, Αλίκη Μαρία. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του καθώς κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις και αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους στα social media