''Τα έχασαν'' μέχρι και οι δημοσιογράφοι - Αγνώριστη η Κάτια Ταραμπάνκο τρία χρόνια μετά το GNTM

Μας έχει συνηθίσει στις τολμηρές αλλαγές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να κατέκτησε τον μισό τίτλο του GNTM, ωστόσο δεν επαναπαύτηκε σε αυτό. Από τότε την έχουμε δει σε διάφορα πόστα, ως μοντέλο, ως ηθοποιό, αλλά και ως παίκτρια του Survivor και μάλιστα δύο χρονιές. Ήδη από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων έχει αποδείξει ότι δε φοβάται τις αλλαγές, ωστόσο εκείνη που έκανε πρόσφατα στα μαλλιά της εξέπληξε τους πάντες, αφού είναι ίσως η πιο τολμηρή που έχει κάνει.

Και μπορεί πολλοί να νομίζατε ότι μιλάμε για το ροζ μαλλί, με το οποίο την είδαμε σε πρόσφατη επαγγελματική φωτογράφηση που έκανε, ωστόσο εκείνο ήταν κάτι προσωρινό. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα νέο κούρεμα και ένα πολύ πιο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της.

Αγνώριστη η Κάτια Ταραμπάνκο με ξανθό κοντό μαλλί

Η ίδια βρέθηκε σε βραδινό event και εκεί συνάντησε την κάμερα του «Happy Day», όπου και είπε:

«Είναι κοντά στα δυο χρόνια που παρακαλάω τον μάνατζέρ μου να αλλάξω τα μαλλιά μου. Πήγα στο Παρίσι σε ένα καταπληκτικό fashion hair show που συμμετείχα και τα κόψαμε. Στη ζωή μου έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Τώρα είμαι μόνη μου. Ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικό. Δεν είναι μόνο ένα, αλλά δε θέλω να πω πολλά πράγματα» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στους δημοσιογράφους.

Έσβησε και ένα τατουάζ από το κορμί της

Η Κάτια Ταραμπανκό έχει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό της στα social media, καθώς συχνά τη βλέπουμε να μοιράζεται μαζί τους χαρούμενα αλλά και πιο δυσάρεστα γεγονότα, που αφορούν στην προσωπική της ζωή και στην καριέρα της.

Αυτή τη φορά, την είδαμε να έχει επισκεφτεί ειδικό χώρο, που αφαιρούν τατουάζ και να τραβάει η ίδια βίντεο με την αφαίρεση ενός τατού, που είχε κάνει στη μέσα πλευρά του χεριού της. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συμβολίζει η κίνηση αυτή, και αν της το είχε χτυπήσει ο πρώην της, ο οποίος σήμερα είναι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά του.