«Περιμένει ο μικρός στο σπίτι...» - Τα πρώτα λόγια του Άκη Πετρετζίκη μετά τη γέννηση της κόρης του

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Περιμένει ο μικρός στο σπίτι...»  - Τα πρώτα λόγια του Άκη Πετρετζίκη μετά τη γέννηση της κόρης του

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε το Σάββατο 17/9 ο Άκης Πετρετζίκης, όπου η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου).

Το ζευγάρι είναι φυσικά πανευτυχές και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι τους και στον γιο τους, μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 21/9, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του, με τον ίδιο βέβαια να λιτός και βιαστικός.

Τα πρώτα λόγια του Άκη Πετρετζίκη μετά τη γέννηση της κόρης του

«Περιμένει ο μικρός στο σπίτι, δε μπορούμε να μιλήσουμε. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε πολύ», είπε ο Άκης Πετρετζίκης με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και αποχώρησε με το αυτοκίνητό του.

Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του Πετρετζίκη

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) η Ναταλία Γερμανού ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στον Άκη Πετρετζίκη και την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της:

«Να σας ζήσει η κοράκλα σας, να είναι γερή, τυχερή, με όλη μας την αγάπη από το Καλύτερα δε Γίνεται, σας ευχόμαστε, ό,τι καλύτερο, να τη χαρείτε και να είναι το πιο τυχερό κοριτσάκι του κόσμου».