Οι δύο μεγάλες αγάπες του Μιχάλη Λεβεντογιάννη - Δεν χορταίνει να περνάει χρόνο μαζί τους

Το πιο συναισθηματικό πρόσωπο του ηθοποιού των «Παγιδευμένων»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram -michalisleventogiannis
instagram -michalisleventogiannis

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών και αυτό γιατί ο γυναικείος πληθυσμός έχει πάθει ''παράκρουση'' μαζί του. Ο λόγος για τον ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη, που μετά την περσινή του συμμετοχή στο σίριαλ «Αγγελική» κοσμεί τις τηλεοράσεις μας μέσα από το σίριαλ «Παγιδευμένοι». Και ενώ πολλές είναι εκείνες που αναρωτιούνται αν είναι σε σχέση ή single, εκείνος την καρδιά του την έχει αφιερώσει σε δύο μεγάλες του αγάπες που δεν είναι άλλες από τις γάτες του.

Για όσους παρακολουθούν χρόνια τον ηθοποιό θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εκτός από την υποκριτική είναι και πολύ φιλόζωος και έχει πρωτοστατήσει σε πολλές δράσεις για αδέσποτα, αλλά και για ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο, όπως για παράδειγμα μετά τις φονικές πυρκαγιές σε Εύβοια, αλλά και την πρόσφατη στην Πεντέλη. Πέρα όμως από αυτά ο νους του βρίσκεται συνεχώς στις δύο του γατούλες.

Αυτά είναι τα κατοικίδια του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Όσες λοιπόν θέλετε να έχετε...ελπίδες είναι βασική προυπόθεση να είστε λάτρεις των γατών, αφού ο ηθοποιός έχει δύο, τις οποίες τις λατρεύει και τις απαθανατίζει φωτογραφικά σε κάθε τους κίνηση, είτε στα σεντόνια του, είτε στο χαλί του, είτε σε γατοκαυγάδες.

Πήρε φωτιά το twitter με τον ρόλο του ως δικαστή στο «Παγιδευμένοι»

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε η νέα σειρά "Παγιδευμένοι" με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να έχουν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη, ενώ μαζί τους παίζουν ο Πέτρος Λαγούτης και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Αντί όμως να κλέψεις τις εντυπώσεις η πλοκή της σειράς (δείτε την εδώ), τα περισσότερα σχόλια του twiter τα τράβηξε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννη με τα... κοστούμια του. Οι χρήστες της εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα πήραν "φωτιά" και αναρτήσει είναι αποθεωτικές για τον ηθοποιό.