Το επιβεβαίωσε με μία μόνο λέξη - Τα πρώτα λόγια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Μένει τώρα να το παραδεχτεί και εκείνος

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα κανείς από τους δυο δεν το είχε επιβεβαιώσει, πολλά είναι τα κοινά στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει από θαμώνες, ενώ και αναρτήσεις τους στο instagram αποδεικνύουν ότι βρέθηκαν πολλές φορές στον ίδιο χώρο. Με σημερινό της 25/9 Q&A η Καληφώνη παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι βρίσκονται σε σχέση.

Ο Μάστορας πάλι, αν και τα γεγονότα επιβεβαιώνουν ότι έχει βρει και εκείνος τον έρωτα στα μάτια της όταν συνάντησε πρόσφατα δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν είναι σε σχέση, κυριολεκτικά άλλαξε δρόμο επιχειρώντας έτσι να προστατεύσει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

H επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε από την Καληφώνη

Στην ερώτηση λοιπόν follower για το αν είναι σε σχέση εκείνη απάντησε θετικά, με το «Με ποιον» να είναι μάλλον περιττο...

Η Καληφώνη παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Τρελά ερωτευμένοι είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και παρόλο που προσπαθούν να το κρύψουν, αφού δεν είναι διόλου εφικτό. Η χημεία τους και οι όμορφες στιγμές που περνούν χτίζουν μια μοναδική σχέση που την απολαμβάνουν καθημερινά.

Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν στάθηκαν εμπόδιο στη σχέση τους. Το μοντέλο τον ακολουθεί σχεδόν σε όλα του τα live και έτσι δεν χάνει λεπτό ο ένας από τον άλλον. Πρόσφατα, βρέθηκε στη Ζάκυνθο, σε μια ακόμη συναυλία του Χρήστου Μάστορα. Είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τον αγαπημένο της αλλά και με δικούς της ανθρώπους (δείτε εδώ βίντεο που της εύχεται χρόνια πολλά). Αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής της, εκτός από τον αγαπημένο της, ήθελε να είναι κοντά οι αδελφές της και στενοί της φίλοι. Κανείς δεν της χάλασε χατίρι και όλοι μαζί ταξίδεψαν στην Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την Realnews, ο τραγουδιστής διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με το περιβάλλον του μοντέλου. Το ζευγάρι προς το παρόν δεν σκέφτεται να συγκατοικήσει. Η Γαρυφαλλιά διατηρεί το σπίτι της στα νότια προάστια, ενώ πολύ συχνά επισκέπτεται αυτό του συντρόφου της.

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη;