''Στις διακοπές ήταν όλα μια χαρά και μετά...'' - Νέα τροπή στο χωρισμό Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Ζώτος για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Στις διακοπές ήταν όλα μια χαρά και μετά...'' - Νέα τροπή στο χωρισμό Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Είναι σίγουρα ένα από τα θέματα που απασχολούν από το καλοκαίρι και μετά. Ο λόγος για τον φημολογούμενο χωρισμό του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, του ζευγαριού που ήταν αχώριστοι από το Survivor έως και σήμερα. Πολλά τα σημάδια ότι πιθανά είναι χωριστά αν και οι ίδιοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει. Ο καλός φίλος του Βασάλου, Χρήστος Ζώτος, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνας» και αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι, ήταν διαφορετική η κατάσταση μεταξύ τους από ότι περιγράφεται σήμερα.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε και τις δηλώσεις του φίλου τους Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος ζήτησε συγκράτηση, αφού το ζευγάρι δεν προτίθεται να ανακοινώσει τίποτα, ότι και αν έχει γίνει μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εκείνος τη φήμη.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου για τον χωρισμό Βασάλου - Βαλαβάνη

Είπε λοιπόν στην κάμερα της «Super Κατερίνας» όταν ερωτήθηκε για το ζευγάρι:

«Με τον Κωνσταντίνο γίναμε πολύ καλοί φίλοι από το παιχνίδι και μετά. Εγώ στις διακοπές μας δεν κατάλαβα να έχουν κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους, μια χαρά ήταν όλα» αρκέστηκε να πει ο Χρήστος Ζώτος, ο οποίος αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, σχολίασε: «Εγώ είμαι ερωτευμένος φουλ. Με τη σύντροφό μου είμαστε μαζί δυο χρόνια».

To πρώτο ξέσπασμα της Βαλαβάνη μετά τις φήμες

Την κόρη τους βάφτισαν το πρωί της Κυριακής 11/9 η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) η οποία πήρε το όνομα, Μαρέττα. Φυσικά, πολλοί ήταν οι φίλοι που έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και τη δημοσιογράφο, Μαρία Μανουσακίδου και απάντησε και στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με την ίδια να τις διαψεύδει για ακόμη μια φορά.

«Εγώ είμαι πολύ καλά, πέρασα πολύ ωραίο καλοκαίρι με τον Κώστα (Κοκκινάκη). Τον Κωνσταντίνο τον έχω στείλει για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν είμαι μόνη μου, είναι όλα καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια αυτά ακούγονται, δε μπορώ» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Την ίδια στιγμή, ρωτήθηκε για το αν θα τη δούμε στο Survivor All Star, ωστόσο εκεί αναρωτήθηκε αν θα γίνει.