GNTM 5: Η 19χρονη αλά Μπριζίτ Μπαρντό σάρωσε και έφυγε με 4 "ναι" - Είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί

Έκλεψε τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Η 19χρονη αλά Μπριζίτ Μπαρντό σάρωσε και έφυγε με 4

Πριν από λίγα λεπτά παρακολουθήσαμε την οντισιόν της 19χρονης Γέβα από την Ουκρανία η οποία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς αποθεώθηκε όσο τίποτα άλλο από την κριτική επιτροπή του GNTM 5 την ίδια ώρα που έχουν διαρρεύσει τα πρώτα πρόσωπα που είναι ήδη στο σπίτι.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Βίκυ Καγιά συγκλονίστηκε όταν η διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε πώς βίωσε την πρώτη μέρα του πολέμου στην Ουκρανία και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο.

Φυσικά, η ίδια ήταν αποφασισμένη να περάσει στην επόμενη φάση καθώς κέρδισε τα τέσσερα πολυπόθητα "ναι" προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για το ID Catwalk.

Η οντισιόν της Γέβα στο GNTM 5

GNTM 5 Spoiler: Οι φήμες που κυκλοφορούν για την πρώτη παίκτρια που φεύγει από τη βίλα

Η έναρξη του νέου κύκλου του GNTM εντός λίγων εβδομάδων είναι γεγονός και οι τηλεθεατές αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποια θα είναι η τελική εικοσάδα που θα καταφέρει να μπει στη βίλα του διαγωνισμού. Ωστόσο εξίσου ενδιαφέρον θα έχει και η διαδικασία των auditions. Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν τα spoilers για την πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το παιχνίδι με την αποχώρηση να είναι οικiοθελής.

To τρέιλερ είναι στον αέρα, ενώ οι κριτές του παιχνιδιού απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές ελευθερίας πριν από την επιστροφή στα τηλεοπτικά στούντιο και στα λαιβ. Η σημερινή μέρα ωστόσο ήταν δύσκολη για τη Σοφία Χατζηπαντελή που πενθεί για τη γιαγιά της, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, με την ίδια να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Στο νέο κύκλο λοιπόν όπως μας έχουν μαρτυρήσει και οι κριτές η βεντάλια του diversity ανοίγει ακόμα περισσότερο για αυτό και θα δούμε κορίτσια κάθε ηλικίας και στυλ.

Οι τυχερές έχουν ήδη επιλεγεί αφού τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι και μάλιστα έχουν γίνει και αρκετές αποχωρήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 έγινε με «επεισοδιακό» τρόπο αφού το μοντέλο που θα δούμε να ανοίγει την πόρτα και να αποχωρεί από τη βίλα θα το κάνει με την θέλησή της και όχι μετά από επιλογή των των κριτών. Θα δούμε, δηλαδή από τις αρχές ένα σκηνικό έντασης.

Μάλιστα φημολογείται πως το μοντέλο αυτό θα είναι μία από τις πιο μεγάλες σε ηλικία αφού η διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο είναι ότι έχει ανέβει κατά πολύ το ηλικιακό όριο.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: gntmgr instagram

TAGS