GNTM 5: Η 53χρονη με 3 παιδιά τους έβαλε τα γυαλιά - Έβαλε στοίχημα με τον σύντροφό της και πέρασε στην επόμενη φάση

Αποθεώθηκε για τα καλά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Η 53χρονη με 3 παιδιά τους έβαλε τα γυαλιά - Έβαλε στοίχημα με τον σύντροφό της και πέρασε στην επόμενη φάση

Μια παίκτρια η οποία κατάφερε να μην μείνει απαρατήρητη είναι και η 53χρονη Έφη από την Νάουσα η οποία όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, πήρε μέρος στο GNTM 5 μετά από παρότρυνση του συντρόφου της.

Φυσικά, η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή καθώς μόλις εμφανίστηκε με μαγιό «τρέλανε» όλους τους κριτές, καθώς επέλεξε να φορέσει και κάτι σαν αξεσουάρ όπου ήταν ένα μεγάλο ασπρόμαυρο καπέλο.

Μάλιστα, η Ευπραξία κατάφερε να πείσει τους κριτές προκειμένου να πάρει το επόμενο εισιτήριο για να δοκιμαστεί στην επόμενη φάση. Ωστόσο, συγκέντρωσε μόνο 3 "ναι" αφού η Σοφία Χατζηπαντελή είπε «όχι». Από την άλλη, μία από τις παίκτριες που αποθεώθηκαν είναι και η κυρία Τίτσα Λάβδα, η 79χρονη, που όπως μάθαμε αποχώρησε μόνη της καθώς είχε τους λόγους της.

Η οντίσιον της Ευπραξίας στο GNTM 5

GNTM 5 Spoiler: Αυτές είναι οι διαγωνιζόμενες που φτάνουν στην τελική δεκάδα

To GNTM 5 έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα 19/9 και από τότε έχει καταφέρει να στρέψει όλες τις συζητήσεις καθημερινά πάνω του. Πολλοί είναι εκείνοι που κριτικάρουν έντονα την κριτική επιτροπή για τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι στιγμής, αφού σκοπός του φετινού κύκλου είναι να προωθηθεί το diversity, για αυτό άλλωστε και το ηλικιακό όριο έχει διευρυνθεί από 18 έως 88 ετών.

Πριν από λίγο στην εκπομπή «Open Weekend», αποκαλύφθηκε η τελική δεκάδα του παιχνιδιού και μέσα σε αυτήν δε θα είναι και ηχηρές προσωπικότητες του πέρασαν από την οντισιόν.

Όπως αποκάλυψε στο Open Weekend η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου, αυτή τη στιγμή στη βίλα του GNTM βρίσκονται 10 κοπέλες και αύριο θα έχουμε νέα αποχώρηση. Εκκρεμούν φυσικά οι καθιερωμένες επιστροφές. Όσον αφορά τώρα τις παίκτριες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM έχουν γίνει γνωστές οι 9 από τις 10.

Πρόκειται για τις Αλεξία Τράικο, η μάνα και κόρη, Μικαέλα Νόβακ και Μάρα Μάρλη, η Μαρίτα από την Κύπρο, η Βικτώρια, η Νικόλ, η Ζωή, η Εβελίνα και η Έλενα Λυσάνδρου.

TAGS