GNTM 5: "Ζάλισε" με τις αναλογίες της τον Γιώργο Καράβα - Ζήτησε να μπει στο πλατό το συζυγός της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5:

Το αποψινό (27/9) επεισόδιο του GNTM 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, τα είχε όλα για όλα για ακόμη μια φορά καθώς νωρίτερα παρακολουθήσαμε τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, η 27χρονη Κατερίνα η οποία είναι μάλιστα μητέρα 2 παιδιών θέλησε να δοκιμάσει την ευκαιρία της καθώς όταν ήταν μικρότερη δεν της δόθηκε. Τόσο οι αναλογίες της όσο και το ιδιαίτερο πρόσωπό της ήταν η κύρια αφορμή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Φυσικά, ο Γιώργος Καράβας ζήτησε να δει και τον σύζυγό της όπου μεταξύ άλλων του έδωσε τα συγχαρητήρια με αφορμή το γεγονός πως την υποστηρίζει.

Η οντισιόν της 27χρονης Κατερίνας στο GNTM 5

"Καυτή" κοκκινομάλλα με καταγωγή από την Αλβανία - Το μοντέλο που βρίσκεται ήδη στο σπίτι του GNTM 5

Τα γυρίσματα του GNTM 5 έχουν ξεκινήσει και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί). Η κριτική επιτροπή εκτός της Βίκυς Καγιά θα είναι όλη διαφορετική, ενώ αλλαγές έχουμε και στον coach. Όσον αφορά το όριο ηλικίας είναι ανοιχτό και μπορούν να λάβουν συμμετοχή και γυναίκες άνω των 50 ετών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από casting πέρασε και μια μητέρα με την κόρη της. Εμείς ωστόσο, πάθαμε σοκ με την ομορφιά μιας κοπέλας που πέρασε από audition και όπως φαίνεται έχει μπει ήδη στο σπίτι και τους έχει τρελάνει όλους.

Ο λόγος για την Αλέξια Τράικο η οποία έχει ήδη χτίσει μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας με συνεργασίες και στο εξωτερικό. Οι φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram είναι άκρως εντυπωσιακές.