Το πραγματικό πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη: Σε ακριβό κατάστημα επίπλων για ψώνια - Η συμπεριφορά της στον φωτογράφο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Credits: Άγγελος Λίγκας
Credits: Άγγελος Λίγκας

Μεγάλη της αδυναμία και αγαπημένη της ενασχόληση ταυτόχρονα είναι η διακόσμηση, γι' αυτό και συχνά θα τη δούμε σε καταστήματα επίπλων, να περιγράφει τον χώρο της ακριβώς όπως τον έχει φανταστεί και να παραγγέλνει τα αγαπημένα της αντικείμενα για το σπίτι - και όχι μόνο. Εκτός από την οικογενειακή εστία που διατηρεί με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη με πολύ μεράκι αναλαμβάνει συχνά ενεργό ρόλο διακοσμητή και στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχουν μαζί στα Άχλα της Άνδρου, αφήνοντας έτσι το δικό της άρωμα σε όλες τις πτυχές της ζωής του αγαπημένου της.

Σε μία... έφοδο σε γνωστό κατάστημα επίπλων επί της λεωφόρου Κηφισίας τη συνάντησε και ο φακός τού YOU, με τη γοητευτική παρουσιάστρια του Mega να χαρίζει στον φωτογράφο ένα γλυκό χαμόγελο. Κάτι που δεν είναι πάντα δεδομένο, αφού δεν έχει κρύψει στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά της για το ασφυκτικό πρέσινγκ από τους παπαράτσι. Έχει τύχει να αντιδράσει, έχει επιστρατεύσει και διάφορα... τεχνάσματα για να τους ξεφύγει και εκείνοι με τη σειρά τους να αναζητούν νέους τρόπους για να την προσεγγίσουν.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Φυσικό κι επόμενο να ζητούν ένα καρέ της, αφού μέσα σε τόσα χρόνια είναι συγκριτικά λίγες οι στιγμές που τους αρνήθηκε, υπήρξε ειλικρινής μαζί τους, όπως και με το κοινό της. Αυτό είναι και ένα από τα χαρακτηριστικά που της χάρισαν την αγάπη του κόσμου, με την επονομαζόμενη και «βασίλισσα της TV» να έχει χτίσει ένα αξιοσέβαστο brand name.

Η χαμογελαστή Ελένη

Ελένη Μενεγάκη
Credits: Άγγελος Λίγκας

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό YOU
Credits: Άγγελος Λίγκας - Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 28/9, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

«Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει εντάσεις;»

Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από την εκπομπή της το θέμα των ημερών, η οικειοθελής αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» και οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να κρατήσει ουδέτερη στάση και να τονίσει πως πιστεύει ότι θα λυθούν οι όποιες διαφορές ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. «Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε ξέρω. Η Δούκισσα έθεσε τον εαυτό της εκτός και το κανάλι με έναν τρόπο το αποδέχτηκε για λόγους ομαλής λειτουργίας. Σίγουρα όταν υπάρχει μια αποχώρηση σε μια εκπομπή και οι δύο πλευρές δεν αισθάνονται καλά.

Εν πάση περιπτώσει, αυτά συμβαίνουν, δεν ψάχνω να βρω πώς έγινε αυτό, δεν είμαι μέσα στον ANT1 και ούτε θέλω να ξέρω», ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, για να συμπληρώσει: «Το κανάλι προστατεύει και τους δύο παρουσιαστές του και ό,τι έχουν θα το βρουν μεταξύ τους. Όλα είναι μια χαρά με κάποιες κακές στιγμές, τις οποίες δεν τις ξέρω. Καμιά φορά ξεκινάς και στην πορεία μπορεί να δεις ότι κάποιος δεν ταιριάζει στην ομάδα. Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει μικρές ή μεγάλες εντάσεις στην καθημερινότητά της;»...