Έφυγε σαν "σίφουνας" ο Γιώργος Μαζωνάκης - Απέφυγε να μιλήσει για την διαμάχη του με τον Διονύση Σχοινά

«Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έφυγε σαν

Το πρωί της Τετάρτης (28/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη αναφορικά με την "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτόν και τον Διονύση Σχοινά καθώς η συνεργασία τους "ναυάγησε" (δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη

Συγκεκριμένα, η δημοιογράφος της εκπομπής του ALPHA τον ρώτησε χαρακτηριστικά για το ποιον θα δούμε δίπλα του στο Κέντρο Αθηνών με εκείνον να απαντάει χαρακτηριστικά: «Τον εαυτό μου!». Μάλιστα, όσον αφορά τις δικαστικές διαμάχες προτίμησε να αναφέρει: «Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά».

Μεγάλο επεισόδιο στα καμαρίνια: Στα χέρια μετά την πρόβα Γιώργος Μαζωνάκης & Διονύσης Σχοινάς

Το περιοδικό Ciao έφτασε στα χέρια μας το πρωί της Τρίτς 27/9 με ένα απίστευτο κεντρικό θέμα στο εξώφυλλό του "Στα χέρια μετά την πρόβα Σχοινάς & Μαζωνάκης", γράφει με μεγάλα λευκά γράμματα ενώ το κείμενο συνεχίζει χαρακτηριστικά:

Με τον χειρότερο τρόπο έπεσαν οι τίτλοι στην συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την μέση του και έπρεπε να κάνει ένεση.

Την επόμενη μέρα της τελευταίας πρόβας, ο Διονύσης Σχοινάς ενημέρωσε με sms ότι αποχωρεί από το σχήμα (δείτε εδώ και την ανάρτηση που έκανε στο instagram), που διαλύθηκε μετά από δυο αναβολές έναρξης, αναβολές που έδωσαν τροφή για σχόλια και σενάρια γύρω από το τι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες.

Αυτή ήταν μια συνεργασία που ήθελαν και οι δυο πάρα πολύ, αναφέρει χαρακτηριστικά το Ciao. Πώς, όμως, έφτασαν να αρπαχτούν στα χέρια μετά την πρόβα, όπως λέει το παρασκήνιο;

Η πρώτη πρεμιέρα αναβλήθηκε καθώς ο Διονύσης Σχοινάς είχε ενστάσεις για την αφίσα και ήθελε το όνομα του με μεγαλύτερα γράμματα όπως αναφέρουν πηγές από το παρασκήνιο της συνεργασίας.

Όταν το θέμα λύθηκε, όμως, προέκυψαν άλλα ζητήματα, τόσο ρεπερτορίου όσο και του χρόνου που ο καθένας θα έμενε επάνω στην σκηνή.

Φυσικά οι διαφωνίες αυτές δημιούργησαν ένταση και η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Διονύσης Σχοινάς έφυγε από την πρόβα χωρίς αυτή να έχει ολοκληρωθεί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης όπως λένε οι ίδιες πηγές του ζήτησε τον λόγο και τότε οι δυο άντρες αντάλλαξαν πολύ σκληρές κουβέντες και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην παρεκτραπούν τα πράγματα.