Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Super Κικής μετά την αποβολή της - Αδυνατισμένη και με κολλητό μαύρο φόρεμα

Έχει μείνει πλέον "μισή"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Super Κικής μετά την αποβολή της - Αδυνατισμένη και με κολλητό μαύρο φόρεμα

Στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα», η Super Κική βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (28/9) μετά από την αποβολή της. Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την δύσκολη περιπέτεια που βιώνει καθώς διαγνώστηκε με βαριά κατάθλιψη.

Οι δηλώσεις της Super Κικής

«Διαγνώστηκα με κατάθλιψη και την έχω δύο χρόνια. Είναι μια “ίωση” της εποχής. Πάω σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο. Εγώ γενικά χαιρόμουν λιγότερο από το κανονικό, άφηνα ανθρώπους να μου κάνουν “κακό”. Δεν ευχαριστιόμουν με τίποτα ενώ κάνω πολλά στην καθημερινότητά μου. Υποφέρει το μέσα σου.

Εμένα με τάραξε η δημοσιότητα. Όταν βγάζω την προσωπική μου ζωή και μετά ο άλλος επεμβαίνει, με χαλάει. Είναι πολλά που έχουν να κάνουν με την ξαφνική αναγνωρισιμότητα.

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος μετά τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με λυπήθηκε, δεν με συμπάθησε! Ο παιδικός μου ψυχολόγος κατάλαβε ότι πάσχω από κατάθλιψη και με ώθησε να επισκεφθώ τον ψυχίατρο.Δεν με κάνει τίποτα χαρούμενη, απεχθάνομαι τα πάντα».

Τσακίζει η εξομολόγηση της Super Κικής για την περίοδο μετά την αποβολή της

Η γνωστή influencer Super Κική, την οποία ο κόσμος κυριολεκτικά λατρεύει, όχι μόνο για το χιούμορ της αλλά και για τον χαρακτήρα της, μιας και όσο σκληρά και αν είναι κάποια πράγματα θα τα πει με το όνομά τους, έδωσε μία άκρως εξομολογητική και συγκινητική συνέντευξη το πρωί της Κυριακής 4/9 στο Χαμογέλα και Πάλι, όπου μίλησε για όλα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη ζωή της, και στις δύσκολες στιγμές μετά την αποβολή που είχε το καλοκαίρι, αλλά και για τον πρώην σύντροφό της και το αν έχουν ή όχι σχέσεις πλέον.

«Έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο. Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό. Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι.

Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

«Είχα φτάσει μέσα σε έναν χρόνο να έχω 2.000 άτομα στην παράσταση και αποφάσισα να κυνηγάω έναν γκόμενο και τα παράτησα όλα γιατί τα θεωρούσε καραγκιοζιλίκια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο πράγμα που έχω χτίσει μόνη μου. Είχα μία τοξική σχέση. Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε.

Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία» είπε κλείνοντας.