Συγκλονίζει η Ελένη Πετρουλάκη για το πρόβλημα υγείας της - «Τρεις μέρες ήμουν σε κώμα, σηκώθηκα και δεν...»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ελένη Πετρουλάκη για το πρόβλημα υγείας της -  «Τρεις μέρες ήμουν σε κώμα, σηκώθηκα και δεν...»

Το πρωί της Τετάρτης (28/9) μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα της εκπομπής η Ελένη Πετρουλάκη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της.

Από την άλλη, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί με τις κούκλες κόρες της (δείτε εδώ φωτογραφίες τους).

Οι δηλώσεις της Ελένης Πετρουλάκη

«Δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει το έχω κάνει. Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν. Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Ελένη Πετρουλάκη επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Εκανα εξετάσεις και διαπίστωσα πως είχα ένα αυτοάνοσο στις αρθρώσεις. Δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητα μου και έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα rehabilitation fitness».

Συγκινεί η Ελένη Πετρουλάκη με την αποκάλυψή της για την εμμηνόπαυση

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ένα συγκεκριμένο κοινό το οποίο την ακολουθεί μιας και η ίδια απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

μεταξύ άλλων, η γνωστή γυμνάστρια θέλησε να "ανοίξει" την καρδιά της και να αποκαλύψει ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες που μπαίνουν στην εμμηνόπαυση.

«Μπήκα στην εμμηνόπαυση, θα πάρω κιλά; Μια ερώτηση που μου κάνουν όλες οι γυναίκες που αισθάνονται τα πρώτα συμπτώματα! Οι ορμονικές αλλαγές όπως συμβαίνει σε όλες τις χρονικές περιόδους, έτσι και στην εμμηνόπαυση μπορούν να προκαλέσουν αύξηση του σωματικού βάρους.

Εάν όμως ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή και εντάξουμε ένα πρόγραμμα άσκησης δεν θα έχουμε αλλαγές στο βάρος μας και θα αισθανόμαστε καλά ψυχολογικά ! Εγώ μπήκα στην εμμηνόπαυση ακριβώς πριν 4 χρόνια !

Πέρασα από όλα αυτά τα συμπτώματα ….εφιδρώσεις, εξάψεις, πρηξίματα, φουσκώματα… αλλά ευτυχώς κατάφερα να παραμείνω δυνατή και να μην πέσω ψυχολογικά γιατί και ήξερα τι πρέπει να κάνω (διατροφή – άσκηση ) αλλά και γιατί είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι δεν ήθελα να πάρω ούτε ορμόνες ούτε αντικαταθλιπτικά (ούτε τίποτα από όλα όσα άκουγα κατά καιρούς να παίρνουν άλλες γυναίκες και να αυξάνεται το βάρος χωρίς να το καταλάβουν) και πάντα σκεφτόμουν ότι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για κάθε γυναίκα στον πλανήτη γη!

Ακόμα μια ορμονική αλλαγή όπως η εφηβεία και η εγκυμοσύνη! Τι να κάνουμε; Να παραδώσουμε τα όπλα; Όχι δεν θα σας αφήσω! Έχω πάρει master πλέον. Με αγάπη Ελένη».