Φως στο Τούνελ: «Η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία» - Στον αέρα το τρέιλερ για την επίσημη πρεμιέρα

Πότε θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία» - Στον αέρα το τρέιλερ για την επίσημη πρεμιέρα

Πως και πως περιμένουν οι τηκλεθεατές του MEGA την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής, «Φως στο τούνελ» όπου θα προβληθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε την περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν άκρως ικανοποιητικά (δείτε εδώ πόσο σημείωσε στην τελευταία της εκπομπή).

Μεταξύ άλλων, η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 και το πρώτο τρέιλερ για τη σεζόν έχει βγει ήδη στον αέρα όπου είναι άκρως ανατριχιαστρικό με την Αγγελική Νικολούλη ακούγεται να μιλά σε voice over και λέει:

«Η υπόθεση αυτή μπαίνει στην τελική ευθεία για την εξιχνίαση. Τώρα το ψάχνουμε όλοι. Τώρα δεν χωρούν λάθη από κανέναν. Κομμάτι κομμάτι ένα παζλ δίνει την τελική του εικόνα. Που θα οδηγήσει στην αλήθεια».

Το τρέιλερ για την εκπομπή, «Φως στο τούνελ»

Αλλού μεγάλωσε κι αλλού βρίσκεται - Η αλήθεια για την καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη

Μια από τις πιο έμπειρες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες είναι αναντίρρητα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία φέτος είχε μια αρκετά δύσκολη χρόνια όσον αφορά την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, μιας και οι υποθέσεις που έπρεπε να εξιχνιάσει ήταν πολλές και απαιτητικές, ειδικά αυτή της Πάτρας.

Ωστόσο, ότι έκανε το έκανε με απόλυτη επιτυχία για αυτό και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών φρόντισε να διασκεδάσει, να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (δείτε εδώ ένα απολαυστικό της στιγμιότυπο από τις διακοπές της).

Η Αγγελική Νικολούλη μπορεί να μένει μόνιμα στην Αθήνα, ωστόσο δεν κατάγεται από εδώ αλλά από τον Πύργο Ηλεία, που πάντα φροντίζει να επισκέπτεται στον ελεύθερό της χρόνιο.

Η καταγωγή της Αγγελικής Νικολούλη