Μπήκε με την κοιλιά τούρλα στο «Καλό μεσημεράκι» και τους άφησε όλους άφωνους - Η έκπληξη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στον Πέτρο Πυλαρινό

Δείτε το βίντεο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μπήκε με την κοιλιά τούρλα στο «Καλό μεσημεράκι» και τους άφησε όλους άφωνους - Η έκπληξη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στον Πέτρο Πυλαρινό

Μια έκπληξη αποφάσισε να κάνει η Βάλια Χατζηθεοδώρου στον αγαπημένο της Πέτρο Πυλαρινό, αλλά και σε όσους παρακολούθησαν «Καλό μεσημεράκι» σήμερα 28/9 καθώς εισέβαλε στο πλατό με φουσκωμένη κοιλιά, αφήνοντάς τους όλους άφωνους, να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος ή όχι.

Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που οι φήμες την θέλουν να κυοφορεί, αφού και πριν από λιγότερο από ένα χρόνο είχε ερωτηθεί πολλές φορές με την ίδια να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της ίδιας και του Πυλαρινού και όσον αφορά την απόκτηση ενός παιδιού, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο άμεσο μέλλον.

Η στιγμή που η Βάλια Χατζηθεοδώρου μπαίνει στο πλατό με φουσκωμένη κοιλιά

Η γνωστή παρουσιάστρια εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» με φουσκωμένη κοιλιά… κάνοντας πλάκα στον σύντροφό της Πέτρο Πυλαρινό που εκείνη τη στιγμή τραγουδούσε το «Μείνε μαζί μου έγκυος».

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου χόρεψε μαζί του, ωστόσο η ίδια δεν είναι έγκυος απλά θέλησε να κάνει φάρσα στον αγαπημένο της.

«Ανυπομονώ να μπω στο κλαμπ!» δήλωσε ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος δεν χάρηκε και ιδιαίτερα όταν αντίκρισε τη σύντροφό του.

Ωστόσο, η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν απάντησε για το αν θα τη δούμε και φέτος στο The Voice.

Οι σκέψεις της για την δημιουργία οικογένειας

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 7/9, και προχώρησε σε δηλώσεις για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας στο The Voice, για την σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ένα από τα αξιοσημείωτα κομμάτια της συνέντευξης της, λοιπόν, αφορά το γεγονός πως ενώ είναι περίπου τρία χρόνια μαζί με τον τραγουδιστή, η ίδια δεν αισθάνεται καθόλου έτοιμη για γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, αν και αγαπάει πολύ τα παιδιά.

«Αυτό ήταν κάτι το οποίο πραγματικά με έκανε πάρα πολύ χαρούμενη. Έγινε πάρα πολύ γρήγορα βέβαια, αλλά όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν θέλουμε να κάνουμε αυτό τους είπα απλά "Ωραία, πότε έρχομαι;"», είπε αρχικά για το τελευταίο επαγγελματικό της βήμα.

Και συμπλήρωσε για την σύγκριση με την Λάουρα Νάργες: «Ήταν οι επόμενες σκέψεις. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε ανθρώπους. Με το να συγκριθώ νομίζω ήταν άτοπο. Ήξερα ότι θα το έκαναν, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα κάνει focus να είναι εγώ καλή, για τα δικά μου δεδομένα πάντα καλή και νομίζω πέτυχε.

Απ' όσο γνωρίζω ήταν και μία απόφαση της ίδιας, οπότε δεν ήταν κάτι που εμένα θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να επηρεάσει κάπου και δεν το άφησα να με επηρεάσει, παρά το ότι είχα ακούσει τότε ότι έφαγα την θέση ενός ανθρώπου, ότι τελευταία στιγμή με έβαλαν από την πίσω πόρτα. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά».

«Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Αν σου λέω εγώ όχι, εκείνος δεν ζηλεύει καθόλου», πρόσθεσε έπειτα για τον σύντροφό της.

Και κατέληξε για το ενδεχόμενο ενός γάμο και την απόκτηση παιδιών: «Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο. αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι νιώθω έτοιμη γι' αυτό».