Έλενα Καζαμπλάνκα: Το instagram της παίκτριας που επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στο GNTM και ''σκοτώθηκε'' με την Καγιά

Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έλενα Καζαμπλάνκα: Το instagram της παίκτριας που επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στο GNTM και ''σκοτώθηκε'' με την Καγιά

Επέστρεψε στο GNTM για να φέρει τον πανικό αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Ο λόγος για την Έλενα Καζαμπλάνκα, το μοντέλο που ενθουσίασε όλους τους κριτές, πέρα από ποια άλλη...τη Βίκυ Καγιά. Με την κριτή άλλωστε είναι παλιές γνώριμες αφού η ίδια είχε πάει σε οντισιόν και το 2009, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το twitter. Για να μην σας αφήσουμε παραπονεμένους, ψάξαμε και βρήκαμε το instagram και κάποια στοιχεία για την παίκτρια που έκανε άνω-κάτω το πλατό.

Και δεν είναι η μόνη θα πούμε εμείς που έχει καταφέρει να γίνει κόκκινο πανί για την κριτική επιτροπή, αφού οι καυγάδες την φετινή σεζόν πάνε και έρχονται. Έτσι στο επεισόδιο της Τρίτης 27/9, η δήλωση μιας διαγωνιζόμενης ότι όλοι μπορούν να γίνουν μοντέλο, προκάλεσε χαμό μεταξύ των κριτών, με την Σοφία Χατζηπαντελή να προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο τσακώνονται(δείτε την επική της αντίδραση).

Αυτό είναι το Instagram της Έλενας Καζαμπλάνκα του GNTM 5

Η 37χρονη καλλονή με καταγωγή από την Ουγκάντα και την Κένυα άρπαξε φέτος την δεύτερη ευκαιρία της και πέρασε στην επόμενη φάση, αφού η κριτική επιτροπή του 2009 δεν της είχε χαριστεί. Όπως θα δείτε και από το προφίλ της στο Instagram μόνο κάτω που δεν το έβαλε, αφού είναι σε δύο πρακτορεία μοντέλων, ένα ελληνικό και ένα γερμανικό, έχοντας κάνει πολλές φωτογραφήσεις.

Πήρε φωτιά το twitter μόλις θυμήθηκε ποια είναι

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του χθεσινού (27/9) επεισοδίου στο GNTM 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, είδαμε την Βίκυ Καγιά να φεύγει άρον άρον από το πλατό καθώς είχε μια έντονη αδιαθεσία, ωστόσο δεν ήταν κάτι το τόσο ανησυχητικό.

Σειρά είχε λοιπόν να "εισβάλει" η επόμενη παίκτρια η οποία δίχασε αρκετά την κριτική επιτροπή. Συγκεκριμένα, η Καζαμπλάνκα με το που μπήκε μέσα ενθουσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της ενώ μόλις αποκάλυψε ότι είναι μόλις 37 χρόνων ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό του.

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα προκειμένου να αποφασίσουν για το τελικό αποτέλεσμα, η Βίκυ Καγιά ήταν η μοναδική η οποία δεν έδωσε την θετική της ψήφο καθώς υποστήριξε πως δεν το έχει. Μάλιστα, οι χρήστες στο Twitter αποκάλυψαν πως η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη είχε κοπεί μια άλλη φορά στις auditions.